Välagården Event & Konferens

Om din skolklass tänkt åka på skolresa eller om din idrottsförening vill samlas för några dagars gemensam uppladdning inför en ny säsong, då kan ni välja att boka Välagården i Hökerum, Västergötland. Här driver företaget Action & Event i Borås AB en konferensanläggning med färdiga paket för skolresor och läger, från endagarsvistelser till längre program med övernattning. Fast passar inte paketresorna finns alla möjligheter att skräddarsy ett eget upplägg i samråd med arrangören. Mer om detta och hur ni finansierar resan genom ett försäljningssamarbete med DelikatessKungen följer här.

Fördelar med kursgårdar

Vare sig man åker med klassen eller klubblaget har man oftast bara några dagar på sig, allra längst en långhelg. På den tiden ska man åka till resmålet, packa upp, finna sig tillrätta och göra de aktiviteter man planerat. Innan man vet ordet av är det dags att åka hem igen.

Det är svårt att resa med en grupp ungdomar med olika resvana och intressen. Varje moment blir en felkälla och det är lätt att ett fullspäckat schema spricker. På en kursgård är allt klart när ni kommer, erfaren personal vet vad som kan gå fel och ser till att allt flyter. Genom att samla alla aktiviteter på ett och samma ställe slipper ni flänga runt för att hinna med allting.

Vad finns på Välagården?

På Väla Kursgård i Varnum mellan Ulricehamn och Borås finns det plats för 30 övernattande gäster. På dagarna ägnar man sig åt trekamp, lasergame, fotboll, kubb, gladiatorfight eller bad och kanotpaddling i den intilliggande sjön Kleven. Mat serveras i matsalen och det finns också konferensrum och andra samlingslokaler. Välagården är ett ställe fullt av aktiviteter, men också en plats där man i lugn och ro kan njuta av underbar miljö.

Tjäna pengar till resan

Vare sig ni väljer Välagården eller annat resmål kan ni behöva tjäna pengar till er klassresa eller föreningsaktivitet och det gör ni genom att sälja delikatesser som lufttorkad salami och lagrad cheddarost. Delikatesserna säljer ni där ni bor, till vänner eller lokala företag. Ersättningen är helt provisionsbaserad, ni åtar er inte att sälja ett visst antal timmar eller ett i förväg bestämt antal produkter. Ni håller på så länge ni tycker att det är roligt. Och lönsamt! Många idrottsklubbar och skolor som sålt DelikatessKungens delikatesser har återkommit för att finansiera nya resor. Beställ ett infopaket och kolla om det skulle kunna vara något för er.