DelikatessKungen – när samarbete behövs

Alla i samhället har den senaste tiden drabbats av höjda kostnader. Det är ökade drivmedelskostnader, höjda elpriser och höjda räntor. Allt hänger ihop, så även den som inte äger någon bil får lida av höjda dieselpriser eftersom det i sin tur driver upp priset på mat genom att böndernas utgifter höjs.

Förutom företag och privatpersoner drabbas även Föreningssverige och då inte minst ungdomsverksamheten. Föreningar med stora lokaler får höjda uppvärmningskostnader, har man stora lån slår höjda räntekostnader hårt, och allt detta samtidigt som politiker väljer att prioritera annat än ungdomsidrott.

Det är kanske förståeligt i en lågkonjunktur, men i brist på krispengar från stat och kommun tvingas föreningarna höja sina medlemsavgifter. Detta får till följd att barn och ungdomar vars föräldrar har små ekonomiska marginaler inte kan fortsätta med sin fritidsaktivitet. Hur mycket man än älskar att rida eller spela ishockey är det dyra intressen. Finns inte pengarna är det inte mycket man kan göra.

Eller jo, man kan finansiera sin egen verksamhet, träningsläger och cupresor med hjälp av DelikatessKungen. Ett försäljningssamarbete med DelikatessKungen är ett enkelt och roligt sätt att tjäna pengar till klubben eller föreningen. Först tar man upp beställningar på delikatesser som dragerade vingummin, lagrad cheddarost och salami med hög kötthalt. Det gör man genom att knacka dörr hos grannarna, gå till mammas jobb eller farfars båtklubb.

När ni är nöjda med försäljningen får ni hem de sålda varorna och levererar dem till kunderna som betalar vid leverans. DelikatessKungen hjälper er genom hela processen, men det är ni som bestämmer hur ni lägger upp arbetet. Ni bestämmer var ni ska sälja, hur ni ska sälja och hur mycket tid ni ska lägga. Ersättningen från arbetet baseras helt på hur mycket ni har sålt, så man kan nästan säga att ni bestämmer er egen lön.

Förutom att det är roligt och lönsamt att sälja delikatesser är det lärorikt. Man lär sig att ta ansvar och hur det går till att sälja. Vilket jobb man än får som vuxen kommer det nästan säkert innefatta försäljningsmoment, att argumentera för sin sak, att slutföra ingångna avtal och inte minst att samarbeta med andra mot gemensamma mål, så under ett samarbete med DelikatessKungen kommer vuxenpoängen att fullkomligt hagla in.

Att det dessutom ger er möjlighet att fortsätta hålla på med er föreningsverksamhet, åka på läger och tävlingsresor, det kan ni se som en ren bonus.