Skolresa till Fyn

För många svenska skolklasser går den första klassresan utomlands till Danmark. Det vanligaste resmålet är Köpenhamn, men vårt sydvästra grannland har mycket mer att erbjuda. Åker man vidare västerut från Själland, Danmarks största ö där huvudstaden ligger, hamnar man på Fyn, den tredje största ön, där den största staden heter Odense.

I Odense bör ni besöka gamla stan och stadens stora son H.C. Andersens Hus. Men på Fyn finns också 123 slott och herrgårdar, småbyar med korsvirkeshus, havsbad och underbar natur. På en skolresa till Fyn är cykel det givna transportsättet. Fyn är en utpräglad cykelö med 120 mil skyltade cykelleder och gott om cykeluthyrare.

Ni kan också ta er utanför Fyn och båtluffa i Fyns skärgård. Ett väl utbyggt färjesystem gör det möjligt att resa obehindrat mellan mindre öar, men om ni vill slippa att anpassa er till färjetider kan ni hyra kajaker och resa som ni vill.

Till Fyn åker ni buss eller tåg, och på Fyn finns såväl campingplatser som hotell och vandrarhem, så vare sig ni vill bo i tält, stugor eller i bekväma hotellrum finns alla möjligheter.

Fast bäst och flest möjligheter har ni såklart med en välfylld klasskassa, och för det ändamålet kan ni få hjälp av DelikatessKungen. Sälj delikatesser mot provision och tjäna pengar till klassresan. Först tar ni upp beställningar genom att knacka dörr på er hemort. Ni väljer själva om ni ska lägga energin på privatpersoner eller företag, alla gillar goda delikatesser!

I nästa fas levererar ni delikatesserna till kunderna som betalar i samband med att de får varorna. Det handlar exempelvis om ekologisk jungfruolivolja, lufttorkad salami och lagrad cheddarost. De producenter DelikatessKungen samarbetar med är välrenommerade företag som inte lämnar något åt slumpen. De ser till att kvaliteten på slutprodukten alltid är den allra högsta.

Eftersom försäljningen är provisionsbaserad behöver den säljande gruppen inte redovisa någon arbetstid eller boka upp sig för ett visst antal timmar eller antal produkter. Ni säljer så mycket ni vill och så länge ni tycker att det är roligt, och det är definitivt lönsamt! DelikatessKungen har funnits sedan 1992 och genom åren har tusentals grupper finansierat sina resor genom att sälja delikatesser. Det är skolklasser, men också idrottslag och föreningar av olika slag. Många har återkommit till DelikatessKungen för nya försäljningar. Har ni ännu inte provat har ni något att se fram emot, nämligen ett roligt och lukrativt samarbetsprojekt.