Åre’ runt!

Åre är semesterorten som funkar lika bra året runt. Vare sig ni vill åka på skolresa på sommaren eller på vintern är Åre svaret. Den jämtländska naturen har mycket att erbjuda oavsett årstid.

Mest känd är Åre för sin vinteridrott och inte minst skidåkningen. Åreskutan, Duved och Tegefjäll har backar och pister både för nybörjare och erfarna skidåkare, alltså perfekt för en grupp med varierande erfarenhet. En del har aldrig stått på ett par skidor medan andra har åkt slalom sedan de knappt kunde prata rent. Här kan de dela lift, men sedan välja olika snabba vägar tillbaka till marknivå. De som vill gå på skidskola och behöver hyra utrustning kan göra det och få precis lika fina dagar i pisten som klasskompisarna med egna skidor. Den som hellre vill åka längdåkning blir inte heller besviken, och i övrigt finns möjlighet att åka hundspann, skoter eller islandshäst.

Men Åre håller även på sommaren. Då slipper ni skidor och mössa och kan vandra i fjällmiljö eller åka flotte på Åresjön. Andra sommaraktiviteter är flugfiske, bumperball och yxkastning, förutom att bada och grilla.

Till Åre åker ni tåg, buss eller flyg, och väl framme finns många boendealternativ att välja mellan. Tält på campingplats funkar bäst på sommaren, men fjällstugor, hotell och vandrarhem går lika bra vid kyla och snöstorm.

Oavsett när ni åker, hur ni ska bo och vad ni vill göra kommer ni att behöva pengar. Liftkort är ingen lågprisvara även om ni kan undvika högsäsong, och en del av de övriga aktiviteterna kommer också att svida i klasskassan. Om ni inte fyller på den först!

Ett försäljningssamarbete med DelikatessKungen förbättrar alltid möjligheterna. Genom att sälja delikatesser på provision kan ni finansiera hela klassresan. Friare jobb går inte att tänka sig. DelikatessKungen tillhandahåller delikatesserna och marknadsföringsmaterialet, och ni väljer själva hur mycket tid ni ska lägga på försäljningen, var och hur ni ska sälja, på nätet eller genom att knacka dörr, men också när ni ska sluta sälja.

Produkterna är lättsålda delikatesser för alla smaker. Cheddarost, olivolja och salami för finsmakarna, chokladpraliner, dragerade mandlar och lakrits för kunder med sötsug. Den röda tråden är hög kvalitet och fina förpackningar. Dessa delikatesser är en fröjd för både ögon och smaklökar.

Och försäljningen funkar! DelikatessKungen har samarbetat med skolklasser och idrottsföreningar sedan 1992. Över 25 000 grupper har förverkligat sina drömresor med hjälp av försäljning. Är det er tur nu?