Digital delikatessförsäljning

Tjej med mobil
En grupp som ska sälja DelikatessKungens produkter måste ha en kontaktperson, en vuxen som håller ordning på försäljningen, tar emot varorna vid försäljningens slut och ser till att kunderna får de varor de beställt. Som tar ansvar, helt enkelt. Det kan tyckas som en stor och svår uppgift att vara kontaktperson för en hel gruppförsäljning, men med hjälp av DelikatessKungens app kommer det gå som en dans. Appen är en trygghet för både försäljare och kontaktperson.

De säljande ungdomarna har där tillgång till produktinformation, säljtips och varsin webbshop. De kan också hålla koll på sina kunder, lägga till, ändra och ta bort efter hand. När det kommer en ny beställning via webbshoppen får man en notis om att godkänna beställningen. Vill man sporra sig själv kan man kolla var man ligger på topplistan, men ingen av de andra säljarna kan se ens namn där. Går det bra kan man skryta – går det mindre bra är man ändå anonym.

Kontaktpersonen kan använda appen för att följa försäljningen i realtid, se vad som har sålts och av vem, boka säljpaket och lägga extrabeställningar på ett smidigt sätt om det kommit beställningar efter att ni lagt ordern. Det går också att lägga till deltagare och hantera varje enskild försäljares kunder. Efter försäljningen kan kontaktpersonen följa sin order i appen.

Men det allra bästa med appen är nog att den förenklar den interna kommunikationen. Kontaktpersonen kan skicka meddelande till alla deltagare för att exempelvis påminna om viktiga datum, eller till en enskild deltagare. Ungdomarna kan i sin tur ställa frågor till kontaktpersonen om de behöver stöd och råd. Ni kommer också kunna hålla kontakt med DelikatessKungen genom appen, och DelikatessKungen kommer å sin sida skicka meddelanden med tips för hur ni kan optimera försäljningen.

En delikatessförsäljning är ett samarbetsprojekt där DelikatessKungens personal, gruppens kontaktperson och varje enskild försäljare jobbar mot samma mål, att sälja så mycket som möjligt för att på så sätt finansiera resan, oavsett om det är ett träningsläger, en cupresa, skolresa eller något annat. Appen, som givetvis laddas ner helt gratis, kan ses som ett smörjmedel i försäljningsmaskineriet, ett verktyg som gör det lite bättre, enklare och roligare. Om man vill, den som föredrar att sälja utan app kan göra det.