Vill du köpa våra goda delikatesser?

Vi har en fantastisk nyhet att berätta och det är att vi har skapat en karta med alla aktiva grupper som säljer våra delikatesser just nu så att du som konsument kan hitta och köpa våra delikatesser nära dig.

Att hitta en grupp som säljer delikatesser i din närhet är inte längre så svårt. Det enda du behöver göra är att skriva ditt postnummer i sökfältet och se vilka aktiva grupper som säljer i din närhet. Enkelt och smidigt. Skicka en intresseanmälan till vald grupp för att beställa produkter hos gruppen men tänk på att välja en grupp som du kan hämta din beställning hos.

På kartan ser du vilken leveransvecka varje grupp har, så att du vet när dina efterlängtade delikatesser kommer fram.

Om du inte hittar en aktiv grupp som säljer nära dig kan du vänta några dagar. Det kommer in flera nya grupper varje dag och kartan uppdateras varje dag klockan 22.

Till er grupper som tänker starta en försäljning och tänker att de redan finns en grupp som säljer i ert område. Av erfarenhet från oss vill vi berätta att det inte påverkar försäljningen utan tvärtom, kunderna lär känna till våra produkter mer och de blir efterlängtade vilket gör det faktiskt enklare att sälja delikatesser.

Köp våra delikatesser