Sportstravel hjälper med er träningsresa

fotboll

Nu börjar sommaren närma sig mot sitt slut. Visst kan det kännas tråkigt att sommaren är över med det finns mycket annat roligt att se fram emot, som exempelvis att åka på en cupresa eller träningsläger med laget eller föreningen.

Sportstravel är en av Sveriges ledande sportresearrangörer som arrangerar träningsläger och cupresor för alla olika typ av lag och idrottsgrupper från Sverige. De har erfarenhet av ungdom- och elitidrott med allt från spelare, ledare, tränare och klubbchefer.

De har ett unikt kontaktnätverk i branschen som gör att de kan erbjuda kvalitativa resor till deras resenärer. Med deras egna sportsliga erfarenheter som tränare och ledare gör det att de är experter hur man vill ha det som tränare under sitt träningsläger.

Sportstravel säger själva att ”Vi på Sportstravel har sysslat själva med idrott på amatör till elitnivå i över 40 år och har en erfarenhet som ingen kan mäta sig med i resebranschen. All vår personal jobbar idag eller har jobbat som tränare och förstår hur det är att jobba som ideella ledare i en förening.Vi vet vad ni vill ha på ert träningsläger och anpassar lägret efter just era behov. Vi bokar allt som ni behöver på ert träningsläger som hotell, träningstider, träningsmatcher, bussar, flyg, matchbiljetter, utflykter och mycket mer”

Vill ni åka på fotbollsläger, simläger, friidrottsläger, innebandyläger, triathlonläger eller ishockeyläger erbjuder de prisvärda resor till många kvalitativa destinationer i både Sverige, Europa och USA.

Möjligheterna vart man kan åka på träningsläger är stora. Behöver ni hjälp med att finansiera en resa till er framtida resa? Ett enkelt och roligt sätt att tjäna pengar till träningslägret är att sälja DelikatessKungens lättsålda produkter. Vi har hjälpt många föreningar och lag att förverkliga sina resedrömmar i flera år. Kom igång med en försäljning och tjäna pengar till ert nästa äventyr! Boka ett säljpaket helt kostnadsfritt.

sportstravel