Två nya produkter till DelikatessKungen

Vi kan stolt presentera att DelikatessKungen har tagit in två nya produkter. Två produkter som är noggrant utvalda och som vi tror passar i allas hem. De två nya härligheterna är en ekologisk extra jungfruolivolja från Siciliens skyddade ursprungsområde Val Di Mazara och exklusiv svensk lakrits och mandel dragerade med äkta belgisk choklad.

OlivoljaVår ekologiska extra jungfruolivolja är gjord på de tre finaste olivsorterna Biancolilla, Cerasuola och Nocellara del belice från Sicilien. och kännetecknas av sin klara gulgrön färg, låga syrehalt och fulla smak. Olivoljan är en av vinnarna av New York International Olive Oil Competition, som är världens största och omtalade kvalitetstävling av extra jungfruolivoljor. En olivolja av hög kvalité ger maten en extra dimension, något som enklare olivoljor inte gör.

LakritsburkarDet är lätt att lyxa till vardagen med vårt andra tillskott. Tre burkar med äkta svensk handgjord lakrits och mandlar rullad i exklusiv belgisk choklad. Vi vill kunna erbjuda er innovativa produkter som passar alla med tre olika smaker för en riktig smakupplevelse. Kommer i smakerna PASSION, KÄRLEK och STYRKA.

Vi jobbar ständigt efter att göra försäljningen så enkel som möjligt med eftertraktade produkter, den senaste tekniken, snabb service och grymt säljmaterial. Vår största drivkraft är att hjälpa skolklasser, lag och föreningar att uppfyllda deras drömmar och mål. Vi tycker att alla ska få möjligheten att åka på cup, köpa träningsmaterial eller kanske åka på en resa. Det ska vara lätt att tjäna extra pengar tillsammans!