Vad Delikatesskungen fått betyda för våra kunder

Barn glada
Sedan 1992 har Delikatesskungen fått vara med på ett hörn för att hjälpa skolklasser, idrottslag, klubbar och föreningar runt om i vårt avlånga land att kunna tjäna pengar för att på så sätt göra verklighet av sina drömmar och kunna komma iväg på något skoj som man har längtat efter att få göra. Mer än 15 000 grupper har genom att sälja våra produkter tjänat pengar. Hittills. Är det er tur nu att göra samma sak för att på så sätt förverkliga den dröm som just er grupp har? Det finns nog inget annat koncept i Sverige som ger lika hög förtjänst som ni får hos oss på Delikatesskungen.

Vi skulle vilja bjuda er på lite inspiration för att också ni ska få en känsla av hur enkelt och roligt det är att tjäna pengar med Delikatesskungen. Här hittar ni en hel sida där några av våra nöjda kunder berättar om samarbetet med oss och hur mycket de har tjänat på att sälja åt Delikatesskungen. Det är från just denna flik som vi har hämtat de fina berättelserna som finns att läsa här nedanför, berättelser som vittnar om vad Delikatesskungen har fått betyda för våra kunder. Häng på nu så kör vi.

“Allt har varit toppen! Tydlig information, enkelt att hantera och uppskattat av kunderna. Det kändes nästan för enkelt när jag först läste om det, men allt som ni lovat höll hela vägen in i mål.”
/Jenny Andersson, Anderslöv skola Alfa 4

“Är helt klart imponerad över Ert engagemang, har aldrig varit med om ett företag som är så intresserade av att allt flyter så bra för oss försäljare och även våra kunder! Alla tips som vi får för att öka försäljningen är också toppen.”
/Anna Larsson, Per-Ols Innebandy P94

“Det har varit ett rent nöje att jobba med er. Vi kunde inte tro att klubben skulle få sådant extra klirr i kassan! Ryktet om er goda salami underlättade försäljningen för oss. Vi sålde över 550 st salami på 19 deltagare och vi tycker det funkat kanoners!”

/Lotta Moberg, Anderstorp IF P-96