Gilla vår sida på Facebook

Du vet väl om att vi på Delikatesskungen har en egen sida på Facebook som du kan gå in och gilla? Vår FB-sida är ett komplement till vår officiella hemsida och hjälper oss att snabbt och smidigt nå ut med vårt budskap till en större krets. Facebook är ett av världens snabbast växande sociala forum på nätet med mer än 1 miljard aktiva användare. Sett till antalet personer och organisationer som aktivt använder sig av Facebook skulle man kunna utropa detta forum till världens fjärde största nation. Det ger oss alla en liten hint om hur stort och kraftfullt Facebook är.

Facebook

Facebook fungerar på så sätt att varje användare kan skapa en personlig profil, lägga till andra användare som vänner och utbyta meddelanden, samt få automatiska meddelanden när någon postar meddelanden eller media på deras profil. Dessutom kan användare ansluta sig till intressegrupper, som exempelvis arbetsplats, skola eller universitet. Facebook har fått sitt namn efter de fotokataloger som i USA delas ut till studenter av universitetens administration, vars syfte är att hjälpa studenterna att lära känna varandra bättre.

Om du redan finns på Facebook så är du hjärtligt välkommen att gå in på Delikatesskungens Facebooksida och gilla den. Vi skulle bli mycket glada om du gjorde det. Du hittar oss på Facebook genom att klicka här.

Facebook är bra och trevligt på alla sätt och vis. Dessutom är det fint att vi kan hålla kontakt med varandra där. Men glöm för all del inte bort att regelbundet gå in och kolla läget här på vår hemsida också. Det är nämligen här du kan göra dina beställningar av Delikatesskungens salami, cheddarost och praliner inför kommande säljperioder.