Åk på klassresa till Bamses värld

Bamses värld
Visste du att världens starkaste och snällaste björn – Bamse – och alla hans vänner bor i Kolmårdens djurpark, utanför Norrköping? Jodå, det är faktiskt alldeles sant. Bamse, Skalman, Lille Skutt och Vargen och alla de andra djuren som du tidigare har mött i serietidningar och på film har nu fått sitt alldeles egna tillhåll i de djupa skogarna i Kolmården.

Vi talar självklart om den nya upplevelseparken Bamses värld som är en nysatsning som har gjorts av ledningen för Kolmårdens djurpark och som invigdes med pompa och ståt i maj i år. Detta skedde för att markera att norra Europas största djurpark firade 50 år. Bamses värld är ett hela 20 000 kvadratmeter stort område som enklast kan beskrivas som ett hur coolt ställe som helst för alla barn (och vuxna) som älskar Bamse. Det är med andra ord ett perfekt resmål för en spännande och intressant klassresa.

Bamses värld bjuder alla sina besökare på möjligheten att till exempel träffa Bamse och hans vänner, leka och se teater. Missa inte att åka den häftiga berg- och dalbanan Godiståget, ge er iväp på en gungig tur på Bamses båt Viktoria, köra omkring i Skalmans bilar eller att virvla runt i en karusell med dunderhonungsburkar. Om man blir varm och svettig av att springa runt och busa i äventyrslandet så kan man svalka av sig i ett vattenlekland med små fontäner. När magen börjar knorra av hunger så kan man stilla hungern på en restaurang som finns på området.

Om ni behöver tjäna pengar till klassen för att kunna komma iväg på er klassresa till Bamses värld så kan vi med stolthet berätta att Delikatesskungen har ett koncept som fungerar klockrent. Kontakta oss så ska vi berätta mer.