Nu är maten slut för krigsbarnen – Så här kan vi hjälpas åt!

Vi har alla läst om katastrofen i Syrien där maten tagit slut och barnen lider svårt. Den akuta undernäringen bedöms nu vara allvarlig i tre hårt krigsdrabbade städer: Aleppo, Hama and Deir-ez-Zor. Det är platser där infrastrukturen har slagits sönder och bristen på mat, rent vatten och sjukvård är skriande. FN-organet Unicef går nu ut med en vädjan om hjälp för de drabbade barnen i Syrien. Unicef är en av få aktörer på plats inne i Syrien och de ger i dag 1,3 miljoner syriska barn olika typer av matersättning. De allra flesta svältdrabbade barn kan räddas – om hjälpen når fram i tid.

Vi vill därför bidra och skänker 10 000 kronor till Unicef, plus 500 kronor per grupp som bokar en försäljning (säljpaket) senast måndag den 28 september. Vill ni vara med och hjälpa oss att hjälpa de hungerdrabbade krigsbarnen i Syrien så ange kampanjkoden UNICEF när ni beställer säljpaketet.
Att sprida detta budskap är också ett sätt att hjälpa.

unicef

Vårerbjudande!

Tjäna enkla pengar till vårens aktiviteter! Ni får 1000 kr i bonus när ni säljer minst 150 produkter. Boka det kostnadsfria säljpaketet senast 31 mars för att ta del av erbjudandet! Läs mer »