Tungelsta Sommar Cup 2016

Fotbollsmatch
Är ni en klubb, förening eller kanske ett lag som känner er sugna på att få vara med och spela i en fotbollscup för barn och ungdomar i sommar? Vad bra, då ska ni fortsätta att läsa det här blogginlägget. Vi tänkte nämligen tipsa om en fotbollscup som går av stapeln i Tungelsta, 30 kilometer söder om Stockholm i Haninge kommun, den 13 augusti. Vi snackar givetvis om Tungelsta Sommar Cup som i år arrangeras för andra året i rad.

Tungelsta Sommar Cup 2016 är en endagsturnering i fotboll som är öppen för både pojk- och flicklag. Rent åldersmässigt handlar det om pojkar födda 2007, 2008 och 2009 samt flickor födda 2007. När det gäller pojkar födda 2009 vill arrangören endast ha med lag som inte spelat några seriematcher ännu. Sista registreringsdag för att delta i cupen är 30 juni.

Cupen spelas under en dag på Tungelsta skolas konstgräsplan. Antingen spelar man förmiddags- eller eftermiddagsmatcher. Räkna med cirka 4 timmar på plats. varje lag får spela tre gruppspelsmatcher samt en fjärde match mot ett lag från en annan grupp. Varje match är 20 minuter lång. Alla spelare i varje lag kommer att få varsin medalj när cupen är färdigspelad.

Intresserade lag tar kontakt med arrangören Tungelsta IF. Kostnaden för att vara med och spela Tungelsta Sommar Cup är 1 000 kronor per lag.

Behöver ni tjäna pengar för att kunna komma iväg på ett så här skojigt och spännande äventyr? Vi på Delikatesskungen kan hjälpa er med den saken.