Gör som Delikatesskungen – stöd Barncancerfonden

Tänk dig vad fantastiska resultat som gjorts när det gäller cancerforskning. Tack vare omfattande forskning är den behandling man sätter in mycket effektivare än för bara något decennium sedan, och den förebyggande verksamheten är mycket bättre.

Tack vare organisationer såsom barncancerfonden så slussas pengar till forskning och stöd till drabbade barn och deras familjer. Varje hundralapp de får in fördelas så här:

  • Forskning och utbildning: 60 kr
  • Råd och stöd: 12 kr
  • Information: 13 kr
  • Insamling: 13 kr
  • Administration: 2 kr

Barncancerfonden får inga pengar från stat, kommun eller landsting utan är helt beroende av att privatpersoner och företag skänker pengar.

Tre av fyra barn som drabbas av cancer botas idag tack vare den forskning som gjorts, bl a med hjälp av Barncancerfondens pengar. Målsättningen är att utrota cancer helt och hållet, eller åtminstone se till att det blir en lika behandlingsbar sjukdom som öroninflammation.

Delikatesskungen sponsrar Barncancerfonden, så genom att låta er klass, ert lag eller er förening sälja Delikatesskungens produkter stöder ni även Barncancerfonden indirekt. Och blir det några pengar över när ni åkt på klassresa eller träningsläger kan ni, om ni vill, låta de pengar som blev över gå till Barncancerfonden. Om ni inte bestämmer er för att låta hela er försäljningsvinst gå dit. Kanske kan den goda gärningen bli en lika fin upplevelse som vilken resa som helst.

Oavsett vad ni samlar pengar till är Delikatesskungens försäljningskoncept lätt som en plätt – så här går det till!