Kom iväg på Malmöspelen

Malmöspelen
Tjäna pengar till laget och kom iväg på Malmöspelen. Vi snackar alltså om en turnering i handboll för ungdomar i den skånska metropolen som i år, 2014, går av stapeln för sjätte året på raken. I år hålls Malmöspelen helgen 24-25 maj och ni har fram till den 1 maj på er att hinna anmäla er innan anmälningstiden går ut. Men även om det alltså fortfarande är ganska gott om tid att anmäla ert lag till Malmöspelen så kan det ändå vara en smart grej att klara av den detaljen i så god tid som möjligt. Detta med tanke på att det är ganska många om budet och många lag vill gärna vara med och kämpa om ära och seger i denna turnering.

En ganska cool grej med Malmöspelen är att 2014 så arrangerar kör man Malmöspelen Mini för alla flickor och pojkar som är födda 2004 under lördagen och för flickor och pojkar födda 2005 under söndagen. Man kan med andra ord vara med och spela även om man inte är äldre än 9 eller 10 år. Annars är åldersklasserna i Malmöspelen som följer. Flickor/pojkar–94, flickor/pojkar–97, flickor/pojkar-98, flickor/pojkar-99, flickor/pojkar-00, flickor/pojkar-01, flickor/pojkar–02 samt flickor/pojkar-03. För den sistnämnda åldersklassen är det spel med sänkt ribba som gäller. Det ska även tilläggas att Malmöspelen har åldersklasser även för äldre spelare i form av seniorklasser för damer och herrar samt även juniorklasser för damer och herrar. Ingen är vare sig för gammal eller för ung för att vara med och spela handboll i Malmöspelen.

Malmöspelen är med största sannolikhet Sveriges just nu snabbast växande ungdomsturnering i handboll. Den har alltså på bara några år vuxit från att vara en lokal företeelse till att bli en cup som lockar spelare inte bara från stora delar av Sverige utan även från Danmark och andra länder i norra Europa. Om ni i laget eller klubben skulle vilja komma iväg och spela handboll i en stor och välorganiserad turnering så tycker vi att ni ska ta er en ordentlig titt och funderare på om det inte vore läge för er att spela i Malmöspelen.

Behöver ni tjäna pengar till laget eller klubben så att ni kan komma iväg på detta? Delikatesskungen kan hjälpa er. Kolla på den här länken så får ni veta mer.