Boka nästa träningsläger på Österlen

Tjäna pengar till laget, klubben eller föreningen och boka ert nästa träningsläger på Ängdala vandrarhem utanför Kivik. Detta är en helt perfekt träningsanläggning för alla fotbollslag som i lugn och ro och utan störande moment vill kunna ladda upp inför den kommande fotbollssäsongen. Ängdala vandrarhem ligger som sagt var strax utanför Kivik på Österlen. Österlen är en mycket vacker del av Skåne som har väldigt mycket att erbjuda sina besökare. En av ganska många fördelar med att boka ett träningsläger för fotbollslaget just här har att göra med det synnerligen milda klimatet som karakteriserar Österlen. Det innebär bland annat att ni kan starta upp er utomhusträning på planen betydligt tidigare än i övriga delar av vårt land. Om ni är sugna på att komma igång med matchträningen utomhus lite tidigare på året än annars så ska ni absolut ta er en riktig funderare på om det inte vore läge för er i laget att boka in er på en veckas träningsläger på till exempel Here We Go.
Fotbollsplan
Det kan inte hjälpas att det vilar något av Kalle på Spången (en gammal svensk film med skådespelaren Edvard Persson i huvudrollen som handlar om ett skånskt gästgiveri) över Ängdala vandrarhem. Här möts ni nämligen av den skånska gemyten direkt vid ankomsten till anläggningen. Här kan fotbollslag med upp till 45 spelare bo, träna och få samtliga måltider serverade. Skulle ni vilja bryta av träningen med några roliga aktiviteter någon dag så ligger hela Österlen för era fötter. Det är till exempel bara tre kilometer in till Kivik och på ett stenkasts avstånd finns härliga badstränder och grymma naturupplevelser. Kiviks marknad som går av stapeln varje sommar är också en upplevelse som är värd att nämna. För alla i laget som gillar historia så är skeppssättningen Ales stenar något man inte får missa. Detsamma gäller Kiviksgraven och Kiviks museum.

Ett tips för ert träningsläger här är att ni till exempel utmanar ett av de lokala fotbollslagen i trakten på en festlig och fartfylld träningsmatch. Det är ett trevligt sätt att kolla av formen i ert lag inför kommande matcher. Dessutom kommer ni på det sättet även att kunna skaffa er nya kompisar.

Vi på Delikatesskungen kan hjälpa er att tjäna pengar till träningsläger.