Boka skolresa på Göta kanal

Göta kanal
Boka en spännande och minst sagt lärorik skolresa / Klassresa på Göta kanal och kom iväg på ett grymt äventyr som ni aldrig kommer att glömma. Behöver ni tjäna pengar till skolresa så ska ni fortsätta att läsa det här blogginlägget. Grejen är nämligen den att vi på Delikatesskungen är experter på att hjälpa skolklasser, föreningar, klubbar, lag och andra grupper att kunna tjäna pengar för att kunna göra verklighet av något skojigt som man har gått omkring och drömt om att få vara med om. Läs mer här hur en försäljning fungerar med DelikatessKungen.

En kryssning på Göta kanal är ett helt perfekt koncept för en skolresa. Ni bestämmer själva hur lång sträcka av denna kanal som ni vill avverka på er skolresa. Ni glider i sakta mak genom ett helt fantastiskt vackert landskap ombord på en av de kanalbåtar som trafikerar kanalen. Ombord på er kanalbåt sover och äter ni samt upplever resan på ett minst sagt behagligt sätt. Kanalbolaget, som har ansvar för Göta kanal, kan bistå er med en kunnig guide som berättar om kanalens dramatiska historia och om alla scenerier som ni passerar på er resa. En skolresa på Göta kanal har väldigt mycket att erbjuda er. Ni har inte mindre än fyra olika kryssningspaket med olika längd att välja mellan, från en dag till sex dagar. Kolla in den här länken så får ni veta mer om allt som har med skolresa på Göta kanal att göra.

Göta kanal är en av världens allra märkligaste vattenvägar och är dessutom ett led i vattenförbindelsen mellan Sveriges två största städer, Stockholm och Göteborg. Själva Göta kanal är inte mindre än 190 kilometer lång och är till allra största delen grävd helt och hållet för hand. Tillsammans med Trollhätte kanal och Göta älv så bildar Göta kanal en 390 kilometer lång vattenväg som går tvärs genom Sverige, från Östersjön till Kattegatt. Göta kanal har inte mindre än 58 slussar som har till uppgift att utjämna höjdskillnaden på 91,8 meter. Den är dessutom känd som Sveriges största byggnadsprojekt genom tiderna.

En mer spännande skolresa får man faktiskt leta efter. Göta kanal väntar på er.