Åk på klassresa till Busfabriken

Kom iväg på en klassresa till Busfabriken. Vi lovar er att detta blir en klassresa som ni i klassen sent kommer att glömma. Busfabriken är ett jättestort lekland som passar både stora och små. Ingen är för gammal för att kunna släppa loss och ha hur kul som helst här. På Busfabriken kan man bland mycket annat hoppa, leka , busa, stoja, springa, pyssla, mysa och röja järnet så mycket man bara orkar och vill. Här finns klätterställningar, hängbroar, krypgångar, jättebollar, grymt stora rutschkanor, bollhav, studsmattor, trampbilar, hoppborgar, multisportarena, airbazooka och mycket mer. Det är som nog varje uppmärksam läsare förstår hur lätt som helst att tillbringa en heldag här. Vi på Delikatesskungen kan hjälpa er att tjäna pengar till klassresa så att ni kan komma iväg till Busfabriken eller på något annat äventyr. Läs mer här hur en försäljning fungerar med DelikatessKungen.

Var finns då Busfabriken någonstans och hur hittar man dit? Ja, det är en mycket bra fråga som kräver ett minst lika bra svar. Busfabriken är ett ganska nystartat koncept som än så länge finns i Halmstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg och Malmö samt på några platser i Norge. Det finns en klart uttalad ambition från Busfabrikens sida att starta upp nya lekland av samma storlek och kaliber i andra städer i Sverige så med lite tur och en gnutta tålamod så kommer nog Busfabriken att landa i en stor lokal nära er skola också. Förr eller senare i vart fall. Om ni i klassen inte bor i någon av de städer där Busfabriken redan finns så är det ju annars en mycket god anledning att åka på klassresa dit.

En mycket trevlig sak med Busfabriken är nämligen att man har satsat mycket hårt på att kunna ta emot skolklasser och andra grupper av större eller mindre storlek. Är man en grupp med minst åtta barn så erbjuder man ett mycket fördelaktigt specialpris. Detta och mycket mer kan ni läsa mer om på Busfabrikens snygga och informativa hemsida som ni hittar genom att klicka här.

Annars kan ni kolla in det här videoklippet från YouTube så får ni en ganska bra bild av hur en av Busfabrikens anläggningar – närmare bestämt den i Malmö – ser ut och hur man kan röja loss där.