Boka skolresa till Istanbul

Tjäna pengar och kom iväg på en riktigt spännande och intressant skolresa till Istanbul. Vi snackar här om en stad som är som världens vägkorsning. Här möts historia och nutid samtidigt som öst möter väst. Resultatet av mötet mellan dessa ytterligheter är en stad där alla kan känna sig hemma. Alla som gillar shopping kan få sitt lystmäte i något av alla de köpcentrum som finns i stadens centrala delar. Där är priserna är extremt låga och kundvänliga vilket gör att man som västerlänning kan göra riktiga fynd. Musikälskaren behöver bara gå till något av alla de mysiga små kaféerna som finns i Istanbul för att kunna njuta av schlagermusik eller österländska tongångar som framförs live. Den som är mer intresserad av historia kan i sanning få sitt lystmäte genom att knalla iväg till Istanbuls tusenåriga stadsdelar.
Istanbul
Sevärdheter i stil med Blå Moskén, Hagia Sophia och Topkapipalatset brukar locka till sig många besökare och det pågår utgrävningar i staden som har gjort att fornlämningar från yngre stenåldern har kommit i dagen. Istanbul i Turkiet är – om du inte redan visste det – en stad som har en historia som faktiskt sträcker sig drygt 6 000 år tillbaka i tiden. Vi på Delikatesskungens blogg kan bara ge er våra allra varmaste rekommendationer att åka till Istanbul på er skolresa. Vill ni veta mer om hur ni ska kunna tjäna pengar till skolresa så ska ni kolla in den här länken.

Istanbul är som sagt var en stad som verkligen har något som passar för alla. Det är alltså en stad som är ett helt perfekt resmål för en grupp som åker dit på en skolresa. Det är dessutom hur lätt som helst att hitta ett boende som passar er i Istanbul. Här finns nämligen allt från femstjärniga hotell i lyxklassen till billigare hotell samt vandrarhem och så kallade bed and breakfast. Det är bara att välja det alternativ som passar just er grupp allra bäst.

Staden har väldigt länge varit en riktig turistmagnet som varje år lockar till sig massor av turister och det kan därför vara en smart grej att ni ser till att boka er skolresa i god tid innan avresan. Här kan ni läsa mer om skolresa till Istanbul.