Boka klassresa till Duved

Sitter ni i klassen och planerar inför en kommande klassresa? Är det alpin skidåkning, snowboard och välpreparerade pister som lockar er? Vad bra! Då ska ni genast fortsätta att läsa det här inlägget på Delikatesskungens blogg. På tal om det, förresten. Ni vet väl om att vi på Delikatesskungen kan hjälpa er att tjäna pengar till klassresa? Gör som mer än 15 000 andra grupper redan har gjort för att tjäna pengar till något riktigt kul och spännande. Sälj Delikatesskungens goda och omtyckta produkter och tjäna tryggt och säkert pengar till klassresa. Här kan ni läsa mer om hur vi kan hjälpa er att tjäna pengar.
DUVED
Många skolklasser har på senare år börjat upptäcka hur spännande det är att ge sig iväg på en klassresa till någon av de många skidorterna som finns i den svenska fjällvärlden. Det här med att kunna ägna sig åt alpin skidåkning på klassresan har på allvar börjat bli ett alternativ till de europeiska storstäderna som annars tillhör de allra vanligaste resmålen på en klassresa. Här har Duved och det närbelägna Tegefjäll börjat segla upp som en verklig konkurrent och det är faktiskt väldigt lätt att förstå hur det kan komma sig. Den lilla byn Duved är med sina lite drygt 660 invånare en lillebror till det närbelägna Åre. Liftsystemet och de minst sagt välpreparerade pisterna är av absolut högsta klass och passar precis lika bra för nybörjaren som aldrig har stått på ett par skidor förut som för det alpina proffset. Duved är en trevlig skidort som erbjuder ett lugnt tempo, snön är lätt och pudrig, nedfarterna är många och det blir aldrig trångt i backarna. Det finns totalt sett 11 liftar och 27 nedfarter i Duved. Här finns med andra ord precis allt som krävs för att en klassresa i utförsåkningens tecken ska kunna bli hur bra som helst.

En mycket bra och cool grej med att tjäna pengar till klassresa och åka till Duved är att det är så lätt att ta sig hit. Under högsäsongen så går det nämligen speciella flyglinjer till Östersund från de södra delarna av vårt land och därifrån åker ni väldigt bekvämt med tåg den sista biten.