Ankarspelen Floorball Cup Sundsvall

Innebandy
Tjäna pengar och kom iväg på Ankarspelen Floorball Cup i Sundsvall. Vi på Delikatesskungen är specialister på att kunna hjälpa lag, klubbar, föreningar och skolklasser att tjäna pengar så att man kan göra verklighet av sina drömmar om att få komma iväg på ett riktigt grymt äventyr. Det kan till exempel handla om att man vill tjäna pengar till cuper, turneringar eller tävlingar som man skulle vilja vara med och delta i. Vår ambition och längtan är att kunna vara med och stötta barn och ungdomar som älskar idrott och hjälpa dem att tjäna pengar för att på så sätt kunna bli bättre inom den idrott som man är aktiv inom. Om ni vill veta mer om hur vi på Delikatesskungen kan hjälpa just er att tjäna pengar på ett både skojigt och effektivt sätt så kan ni besöka den här webbsidan.
Ankarspelen
På den här bloggen så brukar vi som bekant lite titt som tätt dela med oss av olika tips på skojiga och intressanta tävlingar, cuper och turneringar runt om i Sverige. Idag skulle vi vilja rikta er uppmärksamhet mot en turnering för barn och ungdomar i innebandy som i mars månad går av stapeln för fjärde året i rad i Sundsvall. Mina damer och herrar, tjejer och killar: Delikatesskungens blogg ber att få presentera Ankarspelen Floorball Cup i Sundsvall! Ankarspelen är ett arrangemang som sker i samarbete mellan Ankarsvik BK och Sport & Adventure och själva cupen rullar på den 21-23 mars 2014. Man har redan nu öppnat upp för anmälningar till Ankarspelen och sista anmälningsdag är 15 februari. Precis som tidigare år så erbjuder man de deltagande lagen massor av innebandy. Ungdomsklasserna spelar minst fem matcher vardera och knatteklasserna får spela minst fyra matcher var. Det här är alltså en cup där man som deltagare verkligen får tillfälle att spela så mycket innebandy som man bara kan önska sig.
iPhone
Man kan bland mycket annat ståta med att kunna erbjuda sina deltagare fyra helt egna busslinjer som tar er till och från matcherna och ert boende. Dessutom är det lite extra kul att kunna läsa om hur man har satsat på den nya tekniken vilket gör det möjligt att följa Ankarspelen i mobilen.