Åk på Hudik Cup med laget

Funderar ni på åka på cup med laget och kanske behöver ni också pengar till laget? Vi har svaren åt er! Även om det känns ganska långsökt så här års så kan man ändå med hundraprocentig säkerhet säga att det kommer att bli sommar igen. En av de ganska trevliga sakerna med sommar är ju att det då brukar arrangeras cuper, tävlingar och turneringar av alla de slag som tänkas kan på alla tänkbara platser runt om i vårt land. Sommar betyder ju bland annat att ni i laget kan åka iväg för att spela fotboll på annan ort. Om ni skulle vara i behov av att tjäna pengar till er klubbkassa för att kunna ha råd att genomföra en sådan satsning så kan vi berätta att vi på Delikatesskungen faktiskt är experter på att hjälpa lag, klubbar, föreningar och skolklasser att tjäna pengar så att man kan komma iväg på skojiga och spännande äventyr. Vill ni veta mer om hur DelikatessKungen kan hjälpa er att tjäna pengar så ska ni kolla in den här länken.
Hudik Cup
Delikatesskungens blogg brukar, som varje uppmärksam bloggläsare nog redan har noterat för länge sedan, ha som uppgift att tipsa om trevliga cuper, tävlingar och turneringar av olika slag som ni i klubben eller laget kan vara med i. Dagens inlägg följer i den fåran och just idag så skulle vi vilja passa på och slå ett slag för Hudik Cup. Precis som namnet på denna cup antyder så går den av stapeln i Hudiksvall i Hälsingland. 2014 är det faktiskt 36:e året på raken som Strands IF i Hudiksvall bjuder in till Hudik Cup. Det är med andra ord en vid det här laget ganska meriterad och anrik ungdomscup i fotboll som vi har att göra med här.

Hudik Cup är en fotbollscup för barn och ungdomar som verkar kunna konsten att locka till sig väldigt många lag från både när och fjärran. Förra året så deltog till exempel inte mindre än 223 lag från 81 föreningar i Hudik Cup. Det är alltså inte vilken liten fotbollscup som helst som vi har att göra med här utan en mycket stor och väl organiserad cup som riktar sig till alla barn och ungdomar som tycker om att spela fotboll. Datumet för Hudik Cup 2014 är 13-15 juni.