Boka er skolresa hos SkolreseÄventyr Norden AB

barn, flickor, pojkar, glŠädje, glada
Att åka på skolresa är och har alltid varit ett grymt spännande äventyr som man kommer att minnas så länge man lever. En skolresa är alltid något mycket speciellt och den där pirrande känslan som infinner sig i kroppen när det är dags att ge sig iväg på äventyret går nog inte att beskriva med ord. Den måste helt enkelt upplevas för att man ska förstå vad det hela handlar om egentligen. Vänskapsband knyts, lagandan förstärks och ljuva livsminnen skapas. Det är dock en hel del hårt arbete som ligger bakom att tjäna pengar till skolresa och inte minst att boka in en skolresa med alla dessa aktiviteter, guidningar, måltider och transporter som ingår. Men tack och lov så finns det professionella och i allra högsta grad seriösa aktörer som mer än gärna hjälper er med det. SkolreseÄventyr Norden AB är namnet på ett gotländskt företag med högkvarter i Fårösund som har mer än 24 års erfarenhet av att arrangera skolresor till olika destinationer. Om ni letar efter en trygg och säker partner som kan hjälpa er med allt som har med skolresa att göra så är det SkolreseÄventyr Norden AB som ni ska vända er till. Varför inte börja med att besöka deras fina hemsida där ni kan läsa allt om företaget och deras många spännande erbjudanden? Klicka på den här länken så kommer ni rätt.
rauk barn
När ni tar kontakt med SkolreseÄventyr Norden AB för att diskutera olika arrangemang kring er skolresa så är det antingen Katarina Lobelius eller Ted Ljungqvist som tar hand om er. Katarina och Ted kommer att göra precis allt de kan för att ni ska kunna känna att just er dröm om det stora och spännande skolreseäventyret ska bli förverkligad. Ingen skolresa är för liten eller för stor för att Katarina och Ted ska kunna hjälpa er till att komma iväg på det där äventyret som ni har drömt om så länge.

SkolreseÄventyr Norden AB jobbar främst med sju olika skolresepaket som ni kan läsa mer om på deras hemsida. Det handlar om Stockholm, Göteborg, Åland, Öland, Gotland, Sälen och det lite mystiska och spännande Vildmarksäventyret som ni kan välja mellan. Boka er kommande skolresa hos SkolreseÄventyr Norden AB!