Välkommen ombord, Niklas Wikegård!

Wikegård
Nu blir det om möjligt ännu mer spännande och inspirerande att tjäna pengar genom att sälja Delikatesskungens goda och lättsålda produkter. Ni har väl inte missat att Niklas Wikegård – expertkommentator i TV, legendarisk hockeytränare för Djurgårdens elitserielag samt mycket annat – numera även har tagit på sig rollen som coach på Delikatesskungen. Så om det är som så att ni har bestämt er för att sätta igång med att tjäna pengar till klassen, klubben, laget eller till föreningen så kan ni hämta enormt mycket av inspiration och ren ”go for it-anda” genom att ta del av vad herr Wikegård har att berätta.

Niklas Wikegård är som ni nog alla förstår van vid att coacha och inspirera andra människor till att utföra stordåd. Det har han visat många gånger om genom sin roll som tränare för olika ishockeylag och ni som har sett TV-programmet Gladiatorerna i TV4 har även där stött på den svada som kännetecknar Niklas Wikegård när han ska kommentera något program som han sitter med som expertkommentator i. Det är en ren fröjd att ta del av vad han säger och han brukar ofta illustrera det som han vill ha sagt med ett rent ut sagt härligt minspel samt med yviga gester. Niklas Wikegård är underhållande men kan även entusiasmera alla som tar del av hans budskap. Kolla in videopresentationen så förstår ni vad vi menar.

Nu blir det alltså – tack vare det faktum att Niklas Wikegård har klivit ombord hos Delikatesskungen – mycket enklare, roligare och ännu mer spännande att kunna tjäna pengar till klassresa eller något annat skojigt som ni har längtat efter och drömt om. Genom att följa de råd och tips som Niklas Wikegård kan dela med sig av från en lång och minst sagt framgångsrik karriär som tränare för olika elitlag inom både svensk och internationell ishockey så kommer ni att nå ännu bättre resultat och därigenom kunna tjäna ännu mer pengar till er klasskassa eller klubbkassa än vad ni någonsin har drömt om tidigare. Här har ni en annan länk som berättar mer om hur ni kan tjäna pengar.

Välkommen ombord, Niklas Wikegård!