Rosvalla Nyköping Cup

Rosvalla Nyköping Cup
Är ni i laget eller klubben sugna på att avsluta eller påbörja en fotbollssäsong genom att vara med i ett tredagars cupspel på konstgräs? Då ska ni se till att få iväg en anmälan till Rosvalla Nyköping Cup så fort ni bara hinner och kan. Nåja, ärligt talat är det i skrivande stund inte så där superbråttom med att anmäla laget eller klubben till denna cup med tanke på att ni faktiskt har tid på er fram till den 15 september att anmäla er. Det är Nyköpings BIS och IFK Nyköping som tillsammans inbjuder till Rosvalla Nyköping Cup för åttonde året på raken och det kanske ska sägas på direkten att det här är en ungdomscup som när det handlar om kvalitet skiljer sig ganska markant från andra cuper för barn och ungdomar, vare sig det handlar om fotboll eller vilken annan sport som helst. Ta bara det här med boendet som ett exempel på kvalitetsnivån hos Rosvalla Nyköping Cup. Vi snackar nämligen om en cup där alla deltagare plus föräldrar och supporters bor på lyxiga hotell. Nämn en annan ungdomscup i vårt land där spelarna med familjer och kompisar bor på hotell. Alldeles riktigt, det är inte alls vanligt. Kolla in cupens hemsida så får ni veta mer.

Rosvalla Nyköping Cup spelas traditionsenligt under oktober och november och avgörs som sagt på konstgräs. De spelarklasser som det handlar om är F00, F99, F98, F97, P00, P99, P98, P97 samt herrjuniorer J19 (P94-96). Håll med om att Rosvalla Nyköping Cup är en cup som ligger rätt i tiden på året och att det dessutom är en cup som rent geografiskt ligger väldigt rätt. Tack vare att cupen ligger så pass sent på året som den gör så behöver den inte med nödvändighet krocka med annat cupspel och de allra flesta av oss har väl i vart fall någon gång passerat Nyköping i bil eller buss på E4, via tåget eller i samband med start eller landning på Skavsta flygplats. Det är med andra ord väldigt enkelt att ta sig till eller från Nyköping där Rosvalla Nyköping Cup går av stapeln senare i höst.

Glöm nu inte att Delikatesskungen kan hjälpa er att tjäna pengar till er lagkassa eller klubbkassa så att ni kan vara med i Rosvalla Nyköping Cup. Läs mer om vårt unika koncept här.