Maxi Cupen i Uppsala

Var med i Maxi Cupen i Uppsala. Sitter ni i klubben, föreningen eller laget och funderar på om det inte skulle kunna vara dags att delta i en cup eller turnering av något slag som passar er som hand i handske så ska ni absolut ta er en lite närmare titt på Maxi Cupen i Uppsala. Det här är en fotbollsturnering som spelas på Stenhagens IP i Uppsala och som kommer att bjuda på spel i P10 lätt och svår grupp och P11 lätt och svår grupp. Upplägget för Maxi Cupen i Uppsala är ganska enkelt samtidigt som det är genialiskt.
Maxi Cupen
Här snackar vi nämligen om en fotbollscup för yngre förmågor som går av stapeln i oktober, det vill säga alldeles i slutet av fotbollssäsongen. Detta gör Maxi Cupen i Uppsala till en helt idealisk cup att vara med i om ni som lag skulle vilja avsluta säsongen med flaggan i topp. En annan cool grej med Maxi Cupen är helt enkelt att den arrangeras i Uppsala, en stad som är den fjärde största i Sverige. Det betyder med andra ord att det finns hur mycket som helst att hitta på för er i laget när ni inte spelar match. Fyrishovs enormt stora och dessutom grymt coola äventyrsbad bara väntar på er. Gillar ni shopping så finns det väldigt mycket av den varan också i Uppsala. Det finns med andra ord väldigt mycket att se och göra i Uppsala på ledig tid.

Själva cupen spelas som sagt var i oktober, närmare bestämt helgen den 5-6 oktober. Stenhagen – där Maxi Cupen spelas – är en stadsdel som ligger alldeles i utkanten av staden. Men låt er inte avskräckas på grund av det. Här finns det nämligen ett ganska stort köpcentrum här som man kan besöka på ledig tid. Planerna som man använder sig av under Maxi Cupen är av absolut högsta kvalitet och detta gäller givetvis även alla de lokaler som ligger i anslutning till fotbollsplanerna. Maxi Cupen i Uppsala är helt enkelt den perfekta ”avslutningscupen”.

Ni vet väl om att vi på Delikatesskungen är experter på att hjälpa föreningar, klubbar och idrottslag att tjäna pengar? Läs mer om detta här.