Capri-Sonnecup – Sveriges största försäsongscup

Helgen 6-8 september drar Sveriges största försäsongscup i innebandy för ungdomar igång i Tumba, som är en av de södra förorterna till Stockholm. Vi snackar givetvis om Capri-Sonnecup som genom åren har kommit att utvecklas till något som är betydligt mycket mer än bara en helg i början av säsongen då man kan dra till Tumba Centrum och lira innebandy. För i takt med att den här cupen har utvecklats så har den även kommit att innehålla fler och fler moment och aktiviteter vid sidan av spelplanen. Ta bara det här med det faktum att Capri-Sonnecup har tillgång till en helt egen biograf dit alla deltagare har fritt inträde. Hur många andra cuper känner du till som kan erbjuda sina deltagare att gå och kika på bio helt gratis så mycket man vill ända tills det bara sprutar film ur båda öronen? Inte många, eller hur? Men på Capri-Sonnecupen är det möjligt, tro det eller ej. Fortfarande ligger fokus givetvis på innebandy och eftersom den här cupen är en utpräglad cup för barn och ungdomar så kan man även stoltsera med det faktum att det är den enda innebandycupen i hela Stockholm som erbjuder sina deltagare möjligheten till logi.
Capri
Rent allmänt så kan man konstatera ganska snabbt att det här med att spela innebandy har blivit en grej som bara växer och växer sig allt starkare i vårt land. Rent historiskt så var det ju i Sverige som innebandyn föddes en gång för en hel massa år sedan så det är kanske inte så konstigt att just den här sporten har blivit så stor i vårt land. Innebandy kan man ju även spela nästan överallt vilket även bidrar till att göra den till en ganska enkel sport. Alla kan spela innebandy alldeles oavsett ålder eller kön. Innebandy är en sport som fungerar precis överallt och därför är det extra roligt att på den här bloggen kunna peka på en ungdomscup i innebandy som har vuxit sig så stor som vad Capri-Sonnecup har gjort.

Ni vet väl om att vi på Delikatesskungen kan hjälpa er i laget, klubben eller föreningen att tjäna pengar och komma iväg på cuper, tävlingar och turneringar i stil med Capri-Sonnecup? Kolla in den här länken så får ni veta mer om hur vi kan hjälpa just er att tjäna pengar.