Innebandyturneringen Prague Games

Prague Games är världens mest internationella turnering i innebandy för ungdomar. Förra året deltog inte mindre än 317 lag från 11 länder i turneringen som var den åttonde i ordningen sedan Prague Games drog igång år 2004. Ungefär 60 av dessa lag kom från Sverige. Det finns väldigt mycket som talar för att det kommer att bli ännu fler lag som kämpar om äran i 2013 års turnering såväl internationellt som från Sverige. Skall ert lag bli ett av dessa? Prague Games går av stapeln i Tjeckiens huvudstad Prag och är alltså en ungdomsturnering i innebandy som är öppen för lag, både pojklag och flicklag, från hela världen. Det är ett fantastiskt tillfälle som ni inte får missa eftersom det ger spelarna och tränarna i ert lag en helt unik möjlighet till att få lära känna nya vänner från många andra länder och som grädde på moset så får ni en helt unik möjlighet att åka iväg till ett annat land och spela innebandy i en av Europas allra häftigaste städer. Prag är nämligen en stad som har hur mycket som helst att erbjuda sina besökare. Genom att delta i Prague Games så får ni både prova på att spela innebandy på ett internationellt plan och samtidigt upptäcka en helt ny och spännande stad. Om ni skulle vilja ha hjälp med att boka resa och boende för hela laget under Prague Games så kan ni med fördel kika lite extra på den här länken.

Prague Games

Prague Games är alltså namnet på den grymt stora ungdomsturneringen i innebandy där inte mindre än 1570 lag från totalt sett 16 länder har varit med och deltagit sedan starten 2004. Det är fortfarande samma organisation och i stort sett samma eldsjälar som startade Czech Open 1993 efter det att Hungarian Open, som dessförinnan hade spelats under tre år i Budapest i Ungern, hade flyttats till Tjeckien. Efter det att namnet på turneringen hade modifierats till Prague Games utvecklades turneringen väldigt snabbt till att bli världens absolut största internationella innebandyturnering för ungdomar.

Det kostar visserligen en bra slant för resa, mat, logi och inte minst deltagaravgifter för att som lag vara med och spela i Prague Games. Men det fina i kråksången är att vi på Delikatesskungen kan hjälpa er att tjäna pengar till laget så att ni kan komma iväg till Tjeckien för att spela i Prague Games. Läs mer om hur vi kan hjälpa er här.