Hög tid att anmäla ert lag till Västervik Junior Open

Nu är det bara en vecka kvar innan anmälningstiden för att som lag delta i Västervik Junior Open går ut. Och vad är då Västervik Junior Open för något? Jo, det ska vi berätta för dig. Det handlar om en innebandyturnering för ungdomar som är öppen för precis alla lag – oavsett vilken idrott man är aktiv inom i vanliga fall – men det som gör just den här turneringen så speciell och annorlunda är att det handlar om en turnering i innebandy som namnet till trots arrangeras UTOMHUS. Jo, det är säkert. Ungdomsturneringen i innebandy arrangeras under bar himmel och spelas traditionsenligt på Hamnplan mitt inne i centrala Västervik och med utsikt över den vackra Skeppsbrofjärden. Här har man byggt upp ett stort område med spelplaner, läktare, lunchrestaurang samt sponsorby med diverse försäljning och underhållning. Turneringen spelas i formatet 3 mot 3 plus målvakt.

Västervik

De enda egentliga krav som arrangörerna ställer på de deltagande lagen är att laget dels är knutet till en idrottsklubb och har en ledare som är minst 18 år gammal samt att man är minst sju spelare i varje lag som ställer upp för att spela. Det är helt okey med mixade lag men man har även olika åldersklasser för både pojk- och flicklag. Man får som mest ha en spelare i laget som är maximalt ett år äldre än de andra spelarna i laget.

Det går fortfarande bra att anmäla sig till Västervik Junior Open som för övrigt alltid spelas under den första helgen i augusti varje år. Men det börjar faktiskt på att bli lite bråttom att komma in med anmälan till turneringen. Detta med tanke på att sista dag för anmälan är den 30 maj. Ni har alltså bara en vecka på er nu att anmäla ert lag.

Det mest intressanta med Västervik Junior Open är att den startade som ett sätt att göra något vettigt för stans ungdomar men att den växte så snabbt på grund av intresset från andra lag runtom i Sverige och i år så tar man steget fullt ut till att bli en internationell innebandyturnering. Snacka om snabb tillväxt.

Ni vet väl om att Delikatesskungen kan hjälpa er att tjäna pengar till laget så att ni kan vara med i Västervik Junior Open? Klicka här så får ni veta mer om vårt koncept.