Boka träningsläger i Tärnaby

Tärnaby är ett perfekt ställe att förlägga ett träningsläger på för alla klubbar och föreningar som är aktiva inom alpin utförsåkning. Varför ska ni behöva åka iväg utomlands – till Alperna eller ännu längre bort – när det finns samhällen i stil med Tärnaby i de svenska fjällen som erbjuder helt fantastiska möjligheter för alla tjejer och killar som gillar slalom, störtlopp, snowboard och allt vad det heter? Nej, det är fullständigt onödigt att slösa pengar på att åka utomlands när ett ställe som Tärnaby erbjuder sådana enormt fina förutsättningar när det gäller pistade nedfarter av absolut högsta klass. Ett träningsläger i Tärnaby kommer att ge er allihop den där så välbehövliga vitamininjektionen som ni alla i klubben är i behov av för att kunna prestera ännu bättre och verkligen ge järnet.

skicross

Tärnaby är som alla förmodligen redan vet en alpin skidort som ligger mjukt inbäddad i de lappländska fjällen. Orten är känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare. Av Sveriges 185 världscupssegrar i alpin skidåkning genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyklubben IK Fjällvinden. Med kända namn som Anja Pärsson, Ingemar Stenmark, Stig Strand, Jens Byggmark och många andra så har Tärnaby sedan lång tid tillbaka intagit en central plats på den alpina världskartan.

Tarnabyfjallhotelletdagen

Det är inte precis ett tätbefolkat urbant område vi snackar om när Tärnaby kommer på tal. Här bor det nämligen bara knappt 500 själar men med tillströmningen av alla turister och tillfälliga besökare så ökar folkmängden ganska radikalt. Backarna och liftarna är allihop av högsta klass och ni kan bland annat välja mellan att träna i Ingemarbacken eller i Anjabacken, för att bara nämna ett par exempel. Totalt så finns det 50 pister av olika svårighetsgrad att åka i med en sammanlagd pistlängd på 57 kilometer. Liftarna är 15 till antalet. Se för allt i världen till att inte missa den helt nya Skicross Arena som i skrivande stund precis har invigts.

När det handlar om boendet så har ni mycket att välja mellan om ni bestämmer er för att boka träningsläger i Tärnaby. Här kan ni kika på mer info om detta.

Om ni behöver tjäna pengar till klubben för att finansiera ert träningsläger så vill vi bara berätta att Delikatesskungen kan hjälpa er med detta. Läs mer om vårt unika koncept här.