Klassresa till Sörsjöns äventyrspark

Sörsjön är namnet på en av de många sjöarna som finns i de täta skogarna i Kolmården, belägen ganska exakt 22 kilometer norr om Norrköping. Kolmårdens djurpark ligger också i krokarna. Invid stranden på Sörsjön ligger en anläggning som innehåller camping, stugby och en mycket fin konferenslokal. Sandstranden är långgrund och härlig, det finns möjligheter till att grilla och den omgivande naturen lockar med massor av spännande aktiviteter. Sörsjöns Camping är även utrustad med Sveriges absolut häftigaste äventyrsbana. Detta är det mest perfekta resmålet för en klassresa som över huvudtaget tänkas kan i vårt land. En klassresa till Sörsjöns Camping innehåller nämligen precis allt som en lyckad klassresa ska ha. Här snackar vi nämligen om naturupplevelser, spänning, ett klassrum mitt i de vilda kolmårdenskogarna, suveräna badmöjligheter, kanoter och roddbåtar, bastu, fiske, restaurang och – inte minst – den allra grymmaste äventyrsparken i hela Sverige.

Sörsjöns äventyrspark bjuder sina besökare på hisnande upplevelser som ni aldrig kommer att få vara med om någon annanstans. Här kan ni klättra i hela 15 banor precis så många gånger ni själva vill, orkar och vågar. Ni får låna utrustning, får en instruktion, får visa att ni kan och förstår och sedan är det bara att prova på de olika banorna i parken så mycket ni känner att ni hinner med. Här finns nämligen äventyr och spänning så att det räcker till och blir över. Eller vad sägs till exempel om hela 15 olika höghöjdsbanor med fler än 100 olika hinder och linbanor från 2 till 20 meter upp i luften som är anpassade för alla åldrar? Sammanlagd klätterlängd i Sörsjöns äventyrspark är mer än 1 500 meter om du ger dig i kast med att prova alla banorna. Den långa linbanan som tar dig tvärs över Sörsjön är på drygt 375 meter och därmed en av Sveriges längsta i sitt slag. Alla från 3 till 100 år kan vara med och klättra och ha skojigt här. Vi har väl inte glömt att nämna att Sörsjöns äventyrspark utanför Norrköping är ett perfekt ställe att åka till på klassresa?

Det kostar som alla vet att åka iväg med hela klassen plus lärare och föräldrar på en klassresa. Men vi på Delikatesskungen kan hjälpa er att tjäna pengar till er klassresa. Vi är nämligen experter på försäljning för skolklasser. Kontakta oss så ska vi berätta mer om vårt koncept eller läs mer här hur ni tjänar pengar genom att sälja salami.

Höghöjdsbana