Flottfärd på Klarälven – Perfekta klassresan

En klassresa kan se ut på så otroligt många sätt. Det kan ibland till exempel räcka med att man bara åker iväg till en närbelägen stuga i närheten av den stad eller det samhälle där man bor för en gemensam övernattning med tillhörande korvgrillning och äventyrskänsla. I andra fall kanske man satsar på att ge sig iväg lite längre. Skara Sommarland. Gröna Lund. Liseberg. Köpenhamn. Paris. London. Hur det än är och vart man än bestämmer sig för att åka på en klassresa tillsammans med elever, föräldrar och lärare så finns det ett som är säkert – förutom att ett helt fantastiskt äventyr ligger och väntar framför er – och det är att ni kommer att behöva en ganska bra slant för att kunna finansiera ert kommande äventyr tillsammans med varann. Det är här som vi på Delikatesskungen kommer in. Vi kan nämligen hjälpa er med att tjäna pengar till er klassresa. Vi på Delikatesskungen är faktiskt experter på att hjälpa till med försäljning för skolklasser, föreningar och klubbar av alla de slag som tänkas kan. Ta kontakt med oss så ska vi berätta mer om vårt helt unika koncept som har hjälpt tusentals skolklasser, föreningar och klubbar att tjäna pengar till cuper, träningsläger, klassresor och annat skoj som man har sett fram emot att få göra.

Låt oss få dela med oss av ett riktigt äventyrligt tips på en typ av klassresa som ni aldrig kommer att glömma, även om ni allihop skulle bli 100 år gamla. Åk flottfärd på Klarälven. Klarälven flyter genom Värmland och erbjuder er ett helt otroligt äventyr i form av en egenbyggd flotte där ni likt författaren Mark Twains romanfigurer Tom Sawyer och Huckleberry Finn sakta glider nedför den breda och slingrande Klarälven samtidigt som ni njuter av det helt underbart vackra landskapet som ni flyter igenom. Timmerflottning på Klarälven har bedrivits sedan 1600-talet ända fram till 1991. Älven var idealisk för att flotta timmer på eftersom den har liten fallhöjd och ytterst få forsar. I vår tid så är den helt perfekt för sitt ”nya” ändamål, nämligen att sakta och stilla flyta nedför med en egenbyggd flotte.

Det här är nog en typ av klassresa som passar för elever i de högre årskurserna. Speciellt med tanke på att bygget av era egna flottar ingår i paketet så krävs det lite extra kroppskrafter. Därför är det också nödvändigt att ni har ett antal vuxna personer med på klassresan. Mer information om denna äventyrliga klassresa får ni genom att klicka här.

Tält på brygga i Klarälven