Boka träningsläger på Fyrishov i Uppsala

Träningsläger på Fyrishov. Fyrishov är namnet på ett verkligt eldorado för alla sportintresserade tjejer och killar i alla åldrar. Det är en jättelik sportarena i Uppsala som består av ett flertal sporthallar och ett stort äventyrsbad. Den fullstora arenan är bland annat hemmaplan för innebandylagen Storvreta IBK och IK Sirius IBK, herrbasketlaget Uppsala Basket, dambasketlaget Sallén Basket, volleybollaget Uppsala VBS och simsällskapet Upsala SS. TV-programmet Postkodkampen som sändes i TV4 spelades även in här på utebadet. Här finns simhall med bassänger som har olympiska mått. Här tävlas det i både kortbana och långbana. Dessutom innehåller Fyrishov två fullstora hallar med läktare för bland annat volleyboll, handboll, innebandy och basket. A-hallen har en publikkapacitet på drygt 2 500 sittande åskådare medan den mindre B-hallen rymmer något färre åskådare. Det finns även ett helt gäng med andra hallar som är anpassade för sporter i stil med judo, gymnastik, fäktning, brottning, boxning, bowling och tyngdlyftning.

Många klubbar och föreningar förlägger sina träningsläger på Fyrishov. Fördelen är att träning, boende och mat finns under ett och samma tak kombinerat med mycket fritidsaktiviteter. Fyrishov bjuder även på flera olika möteslokaler för teorigenomgång och utbildning. Träningslägren kan anpassas för såväl knatte- som elitlag. Boendet är förlagt till fyrbäddsstugor med kök, kabel-TV, toalett och dusch. Dessa stugor ligger i direkt anslutning till träningslokalerna och restaurangen serverar frukost, lunch, middag och mellanmål. Uppsala är en trevlig stad som har storstadens rika kulturliv och shoppingmöjligheter kombinerat med småstadens korta avstånd och genuina myskänsla. Närheten till tåg, buss samt Arlanda flygplats gör att det är lätt att ta sig till Uppsala. Lokalbussen mellan Fyrishov och centralstationen tar bara några minuter. Nära var ordet, sade Bull.

Vill ni boka ett träningsläger med laget eller klubben så ska ni ta och kika lite extra på om inte Fyrishov i Uppsala skulle kunna vara ett alternativ för er. Om ni skulle vilja ha lite mer information om Fyrishov så är det bara att surfa in på deras hemsida.

Ett träningsläger kostar alltid en ganska fet slant att genomföra. Det vet vi på Delikatesskungen mycket väl. Därför har vi sedan 1992 jobbat med ett koncept som visat sig vara helt oslagbart där vi hjälper föreningar och klubbar att kunna genomföra sina äventyr. Ta kontakt med oss så ska vi berätta mer om hur ni kan tjäna pengar till föreningen, klubben eller laget.