Boka träningsläger på Bosön

Gör som flera elitklubbar och olika landslag har gjort. Boka ett träningsläger på Bosön. Vi snackar givetvis om Riksidrottsförbundets legendariska idrottsanläggning som ligger på norra delen av Lidingö, utanför Stockholm. På Bosön hittar ni precis allt som ni kan tänkas behöva för ett lyckat träningsläger. Här finns till exempel superfina träningshallar, planer utomhus, bra boende och matsal. Och det bästa av allt är att här finns allting samlat på ett och samma ställe. På så sätt så kan ni utnyttja tiden på Bosön på ett maximalt sätt utan att behöva offra en hel massa tid i onödan på transporter hit och dit. Bosön är helt enkelt det mest ultimata ställe som tänkas kan för ett träningsläger.

Man behöver med andra ord inte vara proffs i en speciell idrott för att få tillgång till denna helt underbara anläggning. På Bosön är nämligen alla välkomna, alldeles oavsett vilken nivå man tävlar på eller inom vilken typ av idrott som man är aktiv. Här har friidrottslandslaget, fotbollslandslaget och många andra hållit träningsläger vid upprepade tillfällen. Det betyder att kända namn som tvillingarna Jenny och Susanna Kallur, Zlatan Ibrahimovic och allt vad de kan tänkas heta har deltagit i olika träningsläger på Bosön. Men även ”vanliga” idrottshjältar i stil med damlaget i Kungälvs FF och Stuvsta Fotbollsklubb har bokat träningsläger här. Är det er tur nu?

Bosön är ett fantastiskt ställe för ett träningsläger. Vinnarhallen inrymmer en fullstor fotbollsplan med konstgräs och i Idrottshuset finns friidrottshall, bollhall, styrkehall, kampsporthall samt pool. Utomhus hittar ni fotbollsplaner med konstgräs och naturgräs. Bosön har även grymt fina löparspår, egen brygga och stora öppna ytor för annan form av träning. I Olympiahuset finns en restaurang där det serveras god, vällagad och näringsrik mat som är anpassad för idrottare. Här finns även ett cafë och ett flertal mycket fina konferenslokaler.

Boendet är förlagt till Bosöns totalt sett 74 hotellrum eller i det fräscha och ännu nybyggda budgethotellet Ledaren med plats för 148 personer i fräscha fyrbäddsrum. Mer information om Bosön och hur ni bokar ert träningsläger där hittar ni genom att klicka här.

Om ni behöver tjäna pengar till föreningen eller klubben för att finansiera ert träningsläger på Bosön så ska ni kontakta oss på Delikatesskungen. Vi är nämligen experter på att hjälpa idrottsintresserade ungdomar att nå sina mål.

Bosön