Vinn en middag för 8 personer tillagad av Tom Sjöstedt

En av alla de trevliga små överraskningar som Delikatesskungen bjuder på är de tävlingar som man kan delta i, både som säljare men också som konsumenter. På Delikatesskungens hemsida så finns det en flik som man kan klicka på som heter ”Tävlingar”. Om du gör det så hamnar du på en sida där du hittar tävlingar med fina priser. Det handlar omen tävling för alla barn och ungdomar som säljer Delikatesskungens goda och omtyckta salami där de som säljer flest salami under perioden 1 september 2012 till 27 maj 2013 har chans att vinna grymma priser i form av 12 iPhones (värde 7 500 kronor styck), 5 iPads (värde 3 000 – 4 000 kronor styck) och 50 biobiljetter (värda 170 kronor styck).

Men det är inte bara de grupper som säljer salami som kan vara med och tävla om priser hos Delikatesskungen. Om du kollar runt på tävlingssidan så hittar du en flik där det står ”Konsumenttävling” och denna flik är mycket intressant för alla er som stöttar de skolklasser, föreningar och idrottsklubbar som är ute och tjänar pengar till en skolresa, ett träningsläger eller deltagande i cuper av olika slag, genom att köpa de salamis som de säljer i samarbete med oss på Delikatesskungen. Vi vill premiera er som köpare också och därför så finns det en tävling även för er.

Första och tredje priset i vår konsumenttävling är presentkort på resor värda 40 000 respektive 10 000 kronor. Men andra priset går inte av för hackor det heller. Detta pris är nämligen en middag för åtta personer tillagad av den kända kocken Tom Sjöstedt – för övrigt vinnare av titeln Årets Kock 2008 och dessutom en av domarna i TV3:s program Stjärnkockarna 2010 – till ett värde av 10 000 kronor.

Vem är då denne Tom Sjöstedt? Ja, vissa brukar kalla honom för ”Sveriges svar på Jamie Oliver” och gör därigenom en jämförelse med den världsberömde kocken från England. Tom Sjöstedt – som numera sedan många år ingår i det svenska kocklandslaget och som bland annat var med och knep guldmedaljen på kock-VM i Luxemburg 2006 med landslaget – började sin framgångsrika karriär på sin fasters golfkrog i Tyskland. Sedan dess har hans karriär pekat spikrakt uppåt. Om du vill veta mer om kocken vars matlagning är andrapriset i vår konsumenttävling så kan du kolla in hans hemsida.

Tom Sjöstedt