Tips för att lyckas med sin försäljning

Det är i grund och botten väldigt enkelt att tjäna pengar genom att sälja salami. En av de många fördelarna med Delikatesskungens koncept är att ni först tar upp beställningar med vårt säljpaket, därefter levererar vi exakt det antal salami som ni behöver. Varken mer eller mindre. Då slipper ni returer och annat trassel. Självklart är det inga extra kostnader för frakt eller annat sådant. Alldeles oavsett om det är en skolresa, klassresa, lägerskola, cuper eller träningsläger som utgör det hägrande målet så kan ni snabbt och enkelt tjäna ihop de pengar som ni är i behov av genom att sälja salami. Här ska vi bjuda er på några smarta tips för hur just ni kan lyckas med er försäljning.

Med säljstödet har alla deltagare fått en säljfolder med flygblad till grannar, affischer till arbetsplatser och företagare. Det går att skriva ut fler från hemsidan om man vill. Gå bara in på ”Om Säljstödet” och följ anvisningarna där. Lätt som en plätt!

Varje deltagare tar hjälp av fem bekanta var. Det kan vara en granne, en släkting, föräldrars vänner eller vem som helst. Dessa ber man att ta med sig säljfoldern till fikabordet på sin arbetsplats, eller att hänga upp en affisch om försäljningen på anslagstavlan. Säljs det en enda salami på varje sådan arbetsplats – och om ni är 25 deltagare – så blir det totalt sett 125 salami. Säljs det två salami så blir det 250 salami – bara genom att följa detta lilla tips. Så bestäm er tillsammans för detta tips och kör så att det ryker! Ni har allt att vinna på det och inget att förlora, eller hur?

Ett annat tips som ni kan använda er av är detta: Ett av de bättre sätten att sälja mycket salami är att få företag att köpa till kunder och anställda – med tur kan det ge 10 000-tals kronor extra, speciellt inför storhelger som jul och påsk då folk gärna vill kunna sätta fram en god salami på middagsbordet. Därför kan det vara smart att engagera alla i gruppen redan nu, inklusive föräldrar, och presentera salamin för alla företagskontakter som är möjliga och som ni känner till. Det lönar sig faktiskt mer än vad man kanske kan tro.

Hockeylag