Teknikens under

Det finns så enormt många sätt och knep som man kan ta till för att använda sig av under en period av försäljning av salami när man som skolklass, förening eller idrottsklubb försöker att tjäna pengar till något skojigt som man har bestämt sig för att genomföra tillsammans. Det vid det här laget ganska så slitna uttrycket att det bara är er egen fantasi som sätter gränserna för vad som är möjligt eller inte kan i allra högsta grad appliceras på det här med hur man kan hitta nya och framkomliga vägar för att sälja salami.

Vi har ju i tidigare inlägg här på bloggen tipsat om ett flertal sätt att nå ut längre för att på så sätt kunna sälja fler salami och därmed tjäna ännu mer pengar till sin egen klasskassa eller klubbkassa.

I detta lilla inlägg så ska vi ta och kika på i vart fall ett par små användbara och smarta knep för att sälja salami till ännu fler kunder än vad man kanske från början har räknat med.

Det allra vanligaste sättet att sälja salami på den egna orten är ju att sälja till sin egen familj och till grannar, vänner och kanske till folk på stan. Många går systematiskt igenom sitt grannskap och knackar dörr medan andra utnyttjar kontakter som man har i det lokala företagslivet på orten. Man kanske säljer på den egna skolan eller i samband med en klubbfest av något slag. Allt detta är bra men det finns de facto fler sätt att sälja salami som är ännu effektivare. Ta hjälp av teknikens under, för att travestera en gammal låt med det svenska rockbandet Wilmer X, och nå ännu längre. Här ska du få några konkreta tips som du kan ta till dig.

1) Skicka SMS om er försäljning till alla kontakter som du har i din telefonbok.

2) Skapa en intern grupp på Facebook där ni som säljer är med. Där kan ni peppa varann till nya och bättre stordåd så att ingen släpar efter i försäljningen. På så sätt är ni alla på bettet och kan vässa lagandan ännu mer.

3) Facebook, Twitter, bloggar, Youtube… Det finns MASSOR av sätt att använda sig av dessa sociala medier för att sälja salami. Sprid budskapet om er försäljning till så många som möjligt genom att använda er av denna tidens tekniska mirakler.

Facebook

Twitter

Youtube