Skolresa till Böda Sand på Öland

Funderar ni på att åka iväg på en skolresa tillsammans? En sådan resa kräver som nog de allra flesta av oss förstår väldigt mycket tid för planering och även för att hitta vägar som är framkomliga för att kunna tjäna pengar till skolresan. Vi på Delikatesskungen har ett koncept som fungerar hundraprocentigt. Kontakta oss så ska vi berätta mer om sambandet mellan skolresa och pengar. Vi kan nämligen hjälpa er att komma iväg på er skolresa.

Öland är ett lysande exempel på ett mycket lämpligt och helt igenom perfekt resmål när man sitter och funderar på vart man ska kunna åka på en skolresa. Öland brukar ibland kallas för ”Solens och vindarnas ö” och det är lätt att förstå hur det kan komma sig att denna ö har fått en så vacker och poetisk beskrivning. Åk dit på er skolresa så kommer ni också att fatta varför. Öland är helt underbart på alla sätt och vis. Här finns massor av lägergårdar som bara står och väntar på att ni ska komma dit för att bo där under er skolresa. Dessa lägergårdar är fullt utrustade med allt vad ni kan tänkas önska er under er vistelse på Öland och som om detta inte vore nog så finns Ölands helt fantastiska natur strax utanför knuten. Är det badsäsong när ni besöker ön så ska ni självklart inte missa tillfället att besöka någon av Ölands många vackra och vidsträckta sandstränder för ett underbart dopp i havet. De allra flesta anläggningarna på Öland har även tillgång till tempererade pooler så valet är helt och hållet ert. Stränderna inbjuder även till andra aktiviteter än enbart bad. Här kan ni till exempel kasta frisbee, utmana varann på beach volleyboll eller kämpa järnet i en lagturnering i dragkamp. En grillkväll på stranden under de tindrande stjärnorna är också ett måste.

Det brukar också funka hur bra som helst att ställa till med ett disco någon av kvällarna på lägergården. Böda Sand på norra Öland är ett exempel på var man kan förlägga en skolresa. Här finns mäktiga raukområden och alldeles i närheten hittar ni den spännande Trollskogen. Ett tips är att ni bokar er skolresa i god tid. Det brukar vara många om budet nämligen.

Öland