Vart vill ni åka på er klassresa?

Det är väl förmodligen redan känt för de allra flesta i vårt land att man som skolklass eller förening eller idrottslag kan tjäna pengar till en skolresa eller något annat skojigt som man kan göra tillsammans genom att sälja Delikatesskungens goda och minst sagt lättsålda salami till släkt och vänner och företag och privatpersoner på sin egen hemort. Detta har mer än 10 000 skolklasser, föreningar och klubbar gjort sedan 1992. Det finns med andra ord tusentals med olika exempel och vittnesmål som på ett mycket starkt och dessutom konkret sätt visar på hur effektivt Delikatesskungens helt unika koncept är. Om du och din skolklass, förening eller idrottsklubb går omkring och funderar på hur ni på ett både smart och roligt och dessutom enkelt sätt kan tjäna pengar till laget, föreningen eller klassen så ska ni absolut ta en lite närmare titt på hur lätt det är att till exempel tjäna pengar till en klassen bara genom att sälja salami. Ta en kontakt med Delikatesskungen via mejl eller telefon så kommer ni att få all den information som ni behöver för att komma igång med er försäljning på direkten.

Vart vill ni åka på er klassresa? Det kan ofta räcka med att man åker på en gemensam resa till Boda Borg eller att man bokar in hela klassen med lärare, föräldrar och syskon på Vildmarkshotellet med en tillhörande helg på Kolmårdens Djurpark. Annars brukar ju Köpenhamn och London vara klassiska resmål för en grymt spännande klassresa.

Oavsett vart ni vill åka någonstans så finns biljetterna till er spännande klassresa hos Delikatesskungen. Det är nämligen genom att sälja salami som ni kommer iväg på ert fantastiska äventyr.

Vi önskar er en trevlig resa. Kom ihåg att vara rädda om varann.

London skyline