Vad man kan göra för pengar man tjänat på att sälja salami

Förra året så finansierade närmare 2 000 klasser, lag och föreningar sina äventyr med hjälp av Delikatesskungens koncept. Detta samarbete gav över 22 miljoner till skol- och föreningslivet. Det råder med andra ord ingen som helst tvekan om att det finns pengar att tjäna på att sälja salami. Sedan 1992 så har tiotusentals skolklasser, föreningar, idrottslag och klubbar över hela Sverige upptäckt hur enkelt och framför allt roligt det är att tjäna pengar till en klassresa, ett träningsläger, en ny ponny i stallet hos ridskolan eller något annat skojigt som man har planerat att göra tillsammans. Nu kanske det är dags för just er klass eller förening att göra samma sak och skapa ett extra stort tillskott till er klasskassa eller lagkassa genom att sälja salami.

Delikatesskungens helt unika och i allra högsta grad framgångsrika koncept fungerar så här:

Bestäm er för en försäljning exempelvis genom att sammankalla deltagarna och visa våra informationsbroschyrer och en presentation på dvd, som ni beställer helt gratis från oss.

Utse därefter en kontaktperson och beställ säljpaketet med smakprover och allt säljmaterial ni behöver. Vi vill att beställaren ska vara 20 år eller äldre.

Ta upp beställningar av alla ni känner. Sälj till familjen, grannar, släktingar, arbetsplatser eller varför inte till företagare som ger bort salamin som gåva.

Efter ca 4-8 veckor lämnar ni in en gemensam beställning på exakt antal salami ni behöver. Två veckor senare levereras salamin till en gemensam adress. Ni levererar, tar betalt, betalar oss vår del och behåller er vinst. Lätt som en plätt.

Vad kan man göra för pengarna som man tjänar på att sälja Delikatesskungens salami? Ja, om ni inte redan har ett klart uttalat mål för de pengar som ni kommer att tjäna så kan vi bjuda på några trevliga tips.

En ridklubb kanske behöver renovera sitt stall eller köpa in en ny häst. Sälj salami och problemet är löst.

En skolklass kanske drömmer om en solig veckas klassresa till Barcelona. Genom att sälja salami får ni pengar som räcker och blir över.

Ett pojklag i ishockey med tillhörande föräldrar och syskon vill åka iväg till New York för att se på riktig NHL-hockey, besöka Frihetsgudinnan och ha det trevligt tillsammans under en vecka. Delikatesskungens lättsålda salami är nyckeln till det äventyret.

Vi har sagt det förut men vi säger det igen. Det är bara er egen fantasi som sätter gränserna för vad äventyret kan innehålla.

Innebandyklubb