Tävla med Delikatesskungen och vinn fina priser

Att tjäna pengar till klubben, klassen, laget eller föreningen enligt Delikatesskungens koncept handlar inte enbart om att sälja salami, även om detta till stora delar utgör själva fundamentet i konceptet som sådant. Det finns faktiskt en riktigt skojig, spännande och i allra högsta grad intressant sida av detta mynt som nog alldeles för många missar när man kastar sig in i en intensiv och vinstgivande period av försäljning. Visste du till exempel att man kan tävla med Delikatesskungen och ha chansen till att kunna vinna riktigt fina priser? Inte det? Nä, vi tänkte väl det. Men om du tar dig tid någon minut för att läsa detta lilla blogginlägg så kommer du ganska snabbt att inse att det faktiskt finns en annan och minst lika gyllene skimrande horisont bortom det hägrande målet att kunna sälja så många salamikorvar som det bara är möjligt. Så här funkar det att tävla med Delikatesskungen:

Börja med att klicka på fliken som heter Tävlingar i menyraden på webbplatsens presentationssida. Då hamnar du hux flux på tävlingssidan och kan läsa mer om de tävlingar som är igång för tillfället genom att klicka på den tävling som känns mest intressant och spännande för just dig och er. Här finns det riktigt fina möjligheter för dig och er grupp att kunna vinna riktigt trevliga priser. Och inte bara ni som säljer salami kan vinna priser här. Grejen är att även era kunder kan vara med och tävla om att vinna fina prylar.

Under säsongen 2012-2013 pågår en säljtävling med vinster såsom iPhone, en iPad eller biobiljetter. Alla deltagare som säljer 20 salami eller fler under en säljomgång från 1 september 2012 till 27 maj 2013, är med i utlottningen av dessa fina priser. Kontaktpersonen skall i samband med salamibeställningen anmäla de deltagare som sålt 20 salami eller fler. Vinnarna presenteras på hemsidan senast den 31 maj 2013.

Alla konsumenter som köper två eller fler salami mellan den 1 september 2012 och 27 maj 2013 kan vara med och delta i Delikatesskungens konsumenttävling. Behåll etiketterna som finns på salamin (etiketten på plastfolien) och anmäl ditt deltagande på tävlingssidan här på vår hemsida. Vinnarna presenteras på hemsidan och kontaktas personligen, senast den 31 maj 2013.

Vad man kan vinna i konsumenttävlingen? Första priset är ett presentkort på resa från Langley (resor till bland annat Västindien, Korsika, Kreta, Alperna) värt 40 000 kronor. Andra priset är en middag för åtta personer tillagad av Tom Sjöstedt, vinnare av tävlingen Årets Kock, värd 12 000 kronor. Tredje priset är ett presentkort på resa från Langley värt 10 000 kronor.

Iphone