Tänker ert lag åka på träningsläger?

Det här är ju som du nog redan har förstått vid det här laget en blogg som handlar om hur just ni i er skolklass, förening eller idrottsklubb kan tjäna pengar till er klasskassa eller lagkassa genom att sälja Delikatesskungens goda och minst sagt lättsålda delikatesser. Det är enkelt och roligt men framför allt väldigt lönsamt att sälja salami. Förtjänsten för varje enskild såld salami är faktiskt väldigt hög och ligger i dagsläget på hela 45-65 kronor per såld salami.

Detta betyder i praktiken att om ni säljer 150 salami så tjänar ni 8 250 kronor. Om ni säljer 200 salami så blir vinsten för er 13 000 kronor och om ni säljer 300 salami så har ni tjänat hela 20 500 kronor på er försäljning. Det finns faktiskt exempel på grupper som har sålt salami och tjänat mer än 100 000 kronor. Vi snackar alltså om pengar som går direkt in i er klasskassa eller lagkassa.

Då är frågan: Måste man inte vara expert på att sälja prylar för att kunna komma upp i sådana summor? Svaret på den frågan är: Nej, det behöver man verkligen inte vara. Om sanningen ska fram så kan i princip vem som helst bli en överdängare på att sälja salami så att det bara ryker om det. Detta är fullt möjligt genom att ni som klass, lag eller förening sätter er ner och tar del av det säljmaterial som vi skickar till er innan ni tar det slutgiltiga beslutet om att sälja salami. På så sätt så får ni allihop samma information och kan få en uppfattning om vad det hela handlar om. Dessutom stöttar vi på Delikatesskungen er hela vägen på alla sätt vi kan. Det viktigaste för oss är nämligen att det skall vara lätt för er att sälja produkten, att det ska ge er en riktigt bra förtjänst och givetvis vara helt utan risk och utlägg för er.

Många ledare och andra aktiva – både barn och vuxna – i idrottsklubbar runt om i Sverige går omkring och drömmer om att kunna åka iväg på träningsläger. Vi har möjlighet att hjälpa er dit. Sälj salami så är träningslägret redan i hamn. För pengarna som ni tjänar så kan ni nog även delta i cuper och distriktsmästerskap.

Sälj salami. Det kommer ni att tjäna på!

Träning