Gör verklighet av era drömmar

Vad drömmer ni om att göra tillsammans? Är ni en skolklass som går omkring och funderar på att åka iväg på en klassresa eller att kanske kunna delta i en lägerskola någonstans? Ni kanske är ett hockeylag som vill delta i ett träningsläger eller kanske en cup? Ridskolan kanske har planer på att köpa in en ny ponny till stallet? En förening kan vara i behov av att fräscha upp sina egna lokaler. Och så vidare. Som du kanske kan lägga märke till så finns det ett oändligt stort antal anledningar till att man skulle behöva ett extra stort tillskott av pengar för att kunna göra verklighet av de drömmar som man går omkring och bär på tillsammans.

Ett stort problem för många klubbar och föreningar med en minst sagt hårt ansträngd ekonomi är just detta att det så gott som alltid saknas pengar för att kunna förverkliga de drömmar och planer som man har. Men som en vis person lär ha sagt vid ett tillfälle: ”Alla storverk börjar med en dröm”. Hur ser just er dröm ut? Vad skulle ni vilja göra? Vet ni om att Delikatesskungen faktiskt kan hjälpa er att göra verklighet av just den dröm som ni har? Det är faktiskt sant. Sedan 1992 har Delikatesskungen hjälpt fler än 10 000 skolklasser, föreningar och klubbar att kunna gå från dröm till handling tack vare det minst sagt geniala koncept som vi har och som går ut på att ni kan tjäna pengar till er klasskassa eller klubbkassa genom att sälja vår goda och omtyckta salami till privatpersoner och företag på er ort. Vi får hela tiden glada tillrop från hela vårt land om att vi har kunnat hjälpa till att förverkliga drömmar som man har haft. Skolklasser har kunnat tjäna pengar till klassresa, föreningar har kunnat tjäna pengar till att finansiera olika projekt som man har och idrottslag har kunnat åka iväg på träningsläger och delta i cuper. Drömmar har blivit verklighet tack vare de pengar som man har tjänat på att sälja Delikatesskungens salami.

Så nu är frågan den vilken dröm som just ni har. Vad skulle ni vilja göra? Gör som tiotusentals andra i vårt land och gör verklighet av er dröm genom att sälja salami.

Åka kanot på klassresa