Tjäna pengar till laget och lagkassan | DelikatessKungen

Tjäna 20500 kronor till laget eller föreningen

Så här fungerar det
checked

Omtyckta delikatesser - lätta att sälja

Med kvalitetsprodukterna salami, ost och praliner finns godsaker för alla - det är ett enkelt sätt att nå ert mål.

checked

Ger mycket pengar

En genomsnittsförsäljning gav 13 780 kronor (212 sålda produkter) julen 2014. Få om något annat koncept ger lika mycket pengar.

checked

Inga utlägg - enkelt - sedan 1992

Över 15 000 försäljningar ger rutin & verktyg som gynnar er. Ni ligger inte ute med några pengar.

quote Många känner till Delikatesskungen och vet att det är bra kvalitet.

LIF Lindesberg F98 har genomfört två försäljningar som givit 218 800 kronor i vinst.
referens-handboll
LIF Lindesberg F98

quote Utan denna intäkt skulle inte vårt lag kunna driva sin verksamhet. Stort tack!

Patrik Nylén, lagledare
Patrik_Nylen
Hedemora SK U16-Elit

quote På julförsäljningen tjänade vi 53.885:-. Konceptet blir bara bättre och bättre!

Totalt sålde 27 deltagare 829 produkter.
silwing
Silwing Troja Handboll F00/01

Senaste från bloggen:

  • Delikatesskungen önskar er alla en skön och trevlig sommar

    Äntligen är sommaren här igen. Som vi har längtat. Många av oss går på semester nu och för många skolelever väntar ett långt och härligt sommarlov med - förhoppningsvis - massor av bad och spännande äventyr. Sommaren är en tid på... Läs mer »

  • Planera redan nu för att tjäna pengar till ert äventyr

    Sommaren med skön ledighet och avkoppling från skola och jobb står för dörren. Vi är nog ganska många som ser fram emot sommarlov och semester. Men håll med om att det är precis som i den där populära låten av... Läs mer »

  • Så här tillverkas vår goda cheddarost

    Är du nyfiken på hur tillverkningen av vår goda cheddarost går till? Vad bra. Då ska du fortsätta att läsa det här blogginlägget. Här och nu tänkte vi nämligen fortsätta att berätta om vår cheddarost som hjälper skolklasser, idrottslag, klubbar... Läs mer »

Tjäna pengar till laget

Behöver ni tjäna pengar till ert lag, som kan användas till resor, cuper, träningsläger eller avslutningar? Okej, varför inte förstärka lagkassan genom att sälja DelikatessKungens högkvalitativa och lättsålda produkter? Ni kan tjäna pengar till klubbkassan genom att sälja vår populära salamikorv, som är Sveriges mest köpta salami och som säljs exklusivt via DelikatessKungen, och vår prisbelönta Cheddarost, som den berömde TV-kocken Gordon Ramsay kallat ”världens bästa cheddar”.

Det är både enkelt och smidigt att tjäna pengar till lagkassan genom DelikatessKungen. Ni tar först upp beställningar med vårt säljpaket. Därefter levererar vi exakt det antal produkter ni behöver. På så sätt behöver ni inte bekymra er om returer eller annat trassel, utan kan helt koncentrera er på att så effektivt som möjligt samla in pengar till laget. Vi erbjuder fri frakt från 25 produkter och det tillkommer inga extra tillägg. Med andra ord finns det inga konstigheter och inget svårförståeligt finstilt. Genom DelikatessKungen tjänar ni pengar snabbt och lagförsäljningen står alltid i första rummet. Som pricken över ”i” är det en givande upplevelse att arbeta ihop pengarna tillsammans. Gemenskapen och lagandan som försäljningen skapar stärker lagkänslan och kan leda till positiva effekter på sikt!

När det kommer till lagförsäljning och att tjäna pengar till klubbkassan, så har vi lång erfarenhet och vet exakt vad vi gör. Sedan början av nittiotalet har vi samarbetat med och hjälpt många lag i hela Sverige. När ni säljer till laget ser vi till att ni får så mycket som möjligt tillbaka. Ju fler produkter ni säljer för laget, desto högre blir förtjänsten per produkt. Vi vill göra jobbet så enkelt som möjligt för er. Vi bidrar därför inte bara med lättsålda produkter, utan hjälper även till med säljfoldrar, beställningslistor och varuprover. Dessutom finns vi hela tiden tillgängliga för vägledning och support.

Det finns ingen anledning att tveka. Hos DelikatessKungen erbjuder vi välsmakande och lättsålda kvalitetsprodukter, som kan hjälpa er dryga ut lagkassan. Vi bistår dessutom med tips om hur ni så effektivt som möjligt kan tjäna pengar till laget. Det är enkelt. Det är lönsamt. Det krävs inga utlägg. Ovanpå allt annat är det roligt! Vi hos DelikatessKungen hjälper er gärna att på ett enkelt och smart sätt fylla på lagkassan. Hör av er till oss, så berättar vi gärna mer om hur ni kan sälja våra produkter och om alla möjligheter som öppnar sig.

 

Cuper & researrangörer

Vart vill ni åka med laget eller på klassresa? INSPIRATION »