Tjäna pengar till föreningen och laget | DelikatessKungen

Tjäna 20 500 kronor till föreningen eller laget

Så här fungerar det
checked

Omtyckta delikatesser - lätta att sälja

Med kvalitetsprodukterna salami, ost och praliner finns godsaker för alla - det är ett enkelt sätt att nå ert mål.

checked

Ger mycket pengar

En genomsnittsförsäljning gav 13 780 kronor (212 sålda produkter) julen 2014. Få om något annat koncept ger lika mycket pengar.

checked

Inga utlägg - enkelt - sedan 1992

Över 15 000 försäljningar ger rutin & verktyg som gynnar er. Ni ligger inte ute med några pengar.

quote Många känner till Delikatesskungen och vet att det är bra kvalitet.

LIF Lindesberg F98 har genomfört två försäljningar som givit 21 800 kronor i vinst.
referens-handboll
LIF Lindesberg F98

quote Utan denna intäkt skulle inte vårt lag kunna driva sin verksamhet. Stort tack!

Patrik Nylén, lagledare
Patrik_Nylen
Hedemora SK U16-Elit

quote På julförsäljningen tjänade vi 53.885:-. Konceptet blir bara bättre och bättre!

Totalt sålde 27 deltagare 829 produkter.
silwing
Silwing Troja Handboll F00/01

Senaste från bloggen:

  • Delikatesskungen önskar er alla en skön och trevlig sommar

    Äntligen är sommaren här igen. Som vi har längtat. Många av oss går på semester nu och för många skolelever väntar ett långt och härligt sommarlov med - förhoppningsvis - massor av bad och spännande äventyr. Sommaren är en tid på... Läs mer »

  • Planera redan nu för att tjäna pengar till ert äventyr

    Sommaren med skön ledighet och avkoppling från skola och jobb står för dörren. Vi är nog ganska många som ser fram emot sommarlov och semester. Men håll med om att det är precis som i den där populära låten av... Läs mer »

  • Så här tillverkas vår goda cheddarost

    Är du nyfiken på hur tillverkningen av vår goda cheddarost går till? Vad bra. Då ska du fortsätta att läsa det här blogginlägget. Här och nu tänkte vi nämligen fortsätta att berätta om vår cheddarost som hjälper skolklasser, idrottslag, klubbar... Läs mer »

Tjäna pengar till föreningen

Ska din idrottsförening åka på träningsläger, spela en cup eller göra något annat spännande? Er förening kanske behöver pengar för inköp av material eller till en resa? Oavsett vilket är försäljning en väg att nå era mål. Hos DelikatessKungen erbjuder vi välsmakande och lättsålda kvalitetsprodukter, som kan hjälpa er dryga ut kassan. Vi bistår inte bara med produkter, utan även med tips om smart föreningsförsäljning och hur ni bäst kan tjäna extra pengar. Vi hos DelikatessKungen hjälper er gärna att på ett enkelt och roligt sätt fylla på föreningskassan.

DelikatessKungen ger er möjlighet att tjäna pengar till er förening genom att sälja populära och efterfrågade produkter. Vi har samarbetat med och hjälpt många föreningar i hela Sverige. Föreningars mål skiljer sig naturligtvis mycket åt inbördes. Genom DelikatessKungen är det dock alltid lätt att tjäna pengar till föreningen, oavsett vad ni är ute efter. Vi ger mycket pengar tillbaka till föreningen och garanterar ett bra klirr i kassan. En av de stora fördelarna med DelikatessKungens koncept är att ni inte behöver sälja så mycket för att tjäna bra med pengar till föreningen. Det finns dessutom ett bonussystem. Ju fler produkter ni säljer, desto högre blir förtjänsten per produkt!

Ni tjänar pengar till er förening genom att sälja vår populära salamikorv, som är Sveriges mest köpta, och vår prisbelönta Cheddarost, som den berömde TV-kocken Gordon Ramsay kallat ”världens bästa cheddar”. Det är både enkelt och smidigt att tjäna pengar till din förening genom DelikatessKungen. Ni tar först upp beställningar med vårt säljpaket. Därefter levererar vi exakt det antal produkter ni behöver. Genom detta tillvägagångssätt behöver ni inte bekymra er om returer eller annat trassel, utan kan helt koncentrera er på att så effektivt som möjligt tjäna pengar till föreningen. Vi erbjuder fri frakt från 25 produkter och det tillkommer inga extra tillägg. Hos oss finns det inga konstigheter och inget svårförståeligt finstilt. Med DelikatessKungen tjänar ni pengar snabbt och er förening står alltid i första rummet!

För oss är det viktigt att göra affärer med långsiktig lönsamhet för alla parter. Sedan 1992 har fler än 15 000 skolklasser, lag och föreningar sålt våra produkter och dragit in över 100 miljoner kronor till sina kassor. Vi vill göra jobbet så enkelt som möjligt för er. Vi bidrar inte bara med lättsålda produkter, utan hjälper även till med allt från säljfoldrar, reklamblad och beställningslistor till säljtips och varuprover. Naturligtvis finns vi hela tiden tillgängliga för vägledning och support. Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur ni kan tjäna pengar till er förening!

 

Cuper & researrangörer

Vart vill ni åka med laget eller på klassresa? INSPIRATION »