Tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen
Tjäna 20 500 kronor till klassen eller laget
Så här fungerar det
Omtyckta delikatesser - lätta att sälja

Omtyckta delikatesser - lätta att sälja

Med kvalitetsprodukterna salami, ost, praliner, olivolja samt dragerad lakrits & mandel finns godsaker för alla - det är ett enkelt sätt att nå ert mål.

Ger mycket pengar

Ger mycket pengar

En genomsnittsförsäljning gav ca 14 500 kronor i vinst per grupp inför julen 2016. Få om något annat koncept ger lika mycket pengar.

Inga utlägg - enkelt - sedan 1992

Inga utlägg - enkelt - sedan 1992

Över 20 000 försäljningar ger rutin & verktyg som gynnar er. Ni ligger inte ute med några pengar.

Vårerbjudande!

Tjäna enkla pengar till vårens aktiviteter! Ni får 1000 kr i bonus när ni säljer minst 150 produkter. Boka det kostnadsfria säljpaketet senast 26 maj för att ta del av erbjudandet! Läs mer »

quote Vi tjänade in 57.000:- på väldigt kort tid. Både släkt, vänner och grannar köpte salami och cheddarost.

Totalt sålde 70 elever Åkerö skola 486 paket salami och 371 paket cheddarost!
Tjäna pengar som Carina Bramstedt
Carina Bramstedt

quote Utan denna intäkt skulle inte vårt lag kunna driva sin verksamhet. Stort tack!

Patrik Nylén, lagledare
Tjäna pengar som Hedemora SK U16-Elit
Hedemora SK U16-Elit

quote På julförsäljningen tjänade vi 53.885:-. Konceptet blir bara bättre och bättre!

Totalt sålde 27 deltagare 829 produkter.
Tjäna pengar som Silwing Troja Handboll F00/01
Silwing Troja Handboll F00/01

Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen

Vårt koncept har genom åren visat sig ge väldigt mycket pengar till skolklasser och föreningar som valt sälja våra produkter. Vi har varit verksamma ända sedan 1992. Snittförtjänsten per grupp inför jul ligger idag på drygt 14.000 kr. Troligen ligger en del av framgången i de omtyckta produkterna, men vi jobbar också väldigt hårt för att allt skall fungera väldigt smidigt för er. Vi håller väldigt hög service och försöker hela tiden erbjuda kontaktpersonerna och deltagarna den senaste tekniken för att underlätta försäljningarna.

Sälj salami, cheddarost, chokladpraliner, extra jungfruolivolja och dragerad lakrits & mandel.

Finansiera cuper, träningsläger, klassresor eller era andra gemensamma aktiviteter genom att sälja Delikatesskungens kvalitetsprodukter. Visste du att DelikatessKungen, eller som en del säger, Salamikungens salamikorv, är Sveriges mest köpta salami? Cheddarosten är en äkta engelsk ost som framställs på en familjegård enligt recept som gått i arv inom familjen sedan 1861. En flerfalt prisbelönt cheddar som Gordon Ramsey kallat världens bästa cheddar. Pralinerna framställs av belgiska chokladmästare av ett familjeföretag i flera generationer där man sätter kvaliteten högst. Ekologisk extra jungfruolivolja av mycket hög kvalité med en oförglömlig arom och smak. Dragerad lakrits & mandel med äkta svensk handgjord lakrits och mandlar rullad i exklusiv belgisk choklad. DelikatessKungens produkter säljs exklusivt av skolor och föreningar.

En av fördelarna med försäljningen av DelikatessKungens produkter är att ni först tar upp beställningar med hjälp av vår nya smidiga app eller genom allt material som ingår i det kostnadsfria säljpaketet, därefter levererar vi exakt det antal produkter ni fått beställningar på. Ni slipper då returer och annat trassel som annars kan uppstå. Självklart är det fri frakt (från 25 produkter) och ni behöver aldrig ligga ute med några pengar. Att försäljningen av våra godsaker är populärt handlar säkert till stor del om att förtjänsten är väldigt bra, men även att man inte behöver sälja så många produkter per deltagare för att vinsten ändå skall bli mycket hög.

För både klasser och föreningar

Oavsett om ni genomför en skolförsäljning eller en föreningsförsäljning för att samla in pengar till era aktiviteter går det bra att sälja Delikatesskungens populära produkter. Sedan 1992 har över 20.000 grupper tjänat pengar till klassen, laget och föreningen. Även många vuxengrupper väljer att få in pengar till sina verksamheter via oss. Försäljningen av våra delikatesser har hittills givit er över 100 miljoner i förtjänst.

Att få utöva en aktivitet och följa med på olika evenemang, eller få chansen att genomföra en minnesvärd resa med sina klasskompisar för mycket gott med sig. Deltagare får uppleva värdet och skaffa sig erfarenhet av att tillsammans samla in pengar för att uppleva någonting tillsammans. Gemenskapen och laganda som vägen från insamlingen till slutmålet ger är ofta något som deltagarna har med sig hela livet.

För oss är det viktigt att alla barn får bra möjligheter och en bra start här i livet. Vårt samarbete med Barncancerfonden och Bris är ett annat sätt för oss att stödja och hjälpa barn och ungdomar på ytterligare sätt. Vi vill fortsätta och utveckla samarbetet med organisationer där vi kan göra skillnad, organisationer som hjälper barn och ungdomar som behöver stöd.

Vi brinner verkligen för att kunna bidra och få följa med på era olika gemensamma insatser för att nå ert mål. Det är enormt inspirerande att se vad pengarna går till. Allt ifrån olika inköp såsom bollar, matchställ, hästar, bowlingklot till kostnader som anmälningsavgifter, logi, renoveringar och kickoffer. Listan kan göras hur lång som helst och vi skall inte glömma alla dessa inspirerande och härliga resmål vi fått ta del av. Allt ifrån utbildningsresor till träningsresor till rena nöjesresor. För oss känns det verkligen kul att vara med på ett hörn.

Våra produkter är väldigt bra som företagsgåvor och presenter till anställda. Våra idrottsklubbar och skolklasser som säljer till företag kan få presenterna på en egen faktura. Ett smidigt sätt för företagare att uppmärksamma sina anställda och samtidigt stötta grupperna till deras planerade aktiviteter.

Till sist, vi vill göra goda affärer med långsiktig lönsamhet för alla inblandade – affärer som bygger på ärlighet och ödmjukhet. Gör som över 20 000 grupper gjort sedan 1992. Läs mer om hur enkelt det är att starta en försäljning och kontakta oss gärna vid funderingar.

Säljtips - tjäna pengar