Så enkelt fungerar det

Tjäna pengar till klassen, laget och föreningen

Steg 1

Beställ säljpaket

Utse en kontaktperson och beställ vårt kostnadsfria säljpaket, som innehåller allt säljmaterial ni behöver till försäljningen.

Steg 2

Ta upp beställningar

Sälj våra omtyckta delikatesser till grannar, släktingar, arbetsplatser eller företagare. Ta enkelt upp beställningar i vår smidiga app eller genom egen webbshop som varje deltagare får.

Steg 3

Leverera, ta betalt och behåll er vinst

Efter säljperioden skickar ni er order med exakt antal produkter era kunder beställt av er. Ni levererar till kunderna, tar betalt, och behåller er vinst direkt. Enkelt, eller hur?

Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Upp till 67 kr i vinst per produkt

En deltagare säljer i genomsnitt 12 produkter. Det ger dig en fingervisning om vad en försäljningen kan inbringa för er. En av det stora fördelarna med DelikatessKungens koncept är att ni inte behöver sälja mycket för att det ändå skall bli riktigt bra med pengar. Ju fler produkter ni säljer – desto högre förtjänst per produkt!

alternativ till att sälja kaffe

DelikatessKungens produkter säljs exklusivt av skol- och föreningslivet.

Delikatesserna är noggrant utvalda för kvaliteten och den goda smakens skull, vilket gör att folk vill handla igen. Ni säljer en flerfaldigt prisbelönt engelsk cheddarost, Sveriges mest köpta salami, belgiska praliner komponerade av chokladmästare, lakrits, mandlar och vingummin dragerade med lyxig choklad och utsökt ekologisk extra jungfruolivolja.

Delikatesserna kostar 210 kronor per förpackning och ni tjänar mellan 47-67 kronor plus eventuell bonus.

Ni säljer alla delikatesser vid en försäljning.

Våra delikatesser
 • -

  Cheddarost

  Världens bästa cheddar enligt TV-kocken Gordon Ramsay

  En flerfalt prisbelönt cheddarost som levereras i 2-pack, en lagrad och en extra lagrad. Osten framställs fortfarande på samma gård i England och enligt samma recept som gått i arv i familjen sedan 1861. Ej att förväxla med enklare cheddarostar.

 • -

  Salami

  Sveriges mest köpta salami i fem smaker

  Salamin tillverkas för DelikatessKungen enligt recept från ett familjeföretag som vårdat och utvecklat hantverket sedan mitten av 1800-talet.

 • -

  Chokladpraliner

  Underbara belgiska praliner i elva olika smaker

  I vår exklusiva presentförpackning finner du 22 handgjorda praliner i 11 välbalanserade smaker. Pralinerna är komponerade av belgiska chokladmästare och framställda enligt hantverksmässig tradition av ett anrikt belgiskt familjeföretag.

 • -

  Ekologisk extra jungfruolivolja

  Prisbelönt ekologisk extra jungfruolivolja för finsmakaren

  Utsökt ekologisk regionsolivolja av mycket hög kvalitet med en oförglömlig arom och smak. Noggrant urval av de bästa oliverna från Siciliens skyddade ursprungsområde Val Di Mazara. Vinnare av världens största och mest omtalade kvalitetstävling för extra jungfruolivoljor, New York International Olive Oil Competition.

 • -

  Dragerad lakrits

  Himmelska smakupplevelser för lakritsälskaren

  Med två olika smaker är vi övertygade om att alla kan hitta en ny favorit. Med vår dragerade lakrits kan vi erbjuda innovativa och utsökta produkter som garanterar en exklusiv smakupplevelse.

 • -

  Dragerade mandlar

  Våra dragerade mandlar är rullade i exklusiv belgisk choklad av högsta kvalitet, finns med syrlig passionsfrukt och med fantastisk tryffelchoklad samt är delikat rostade.

 • -

  Dragerade vingummin

  Unna dig eller någon du känner våra utsökta vingummin, dragerade med vit choklad, hallon och ingefära, samt vingummin med gräddig mjölkchoklad och salmiak – en unik hantverksprodukt, tillverkad med passion för detaljer och med smakupplevelsen i fokus.

Er förtjänst + bonus:

 • -

  1-149 produkter

  Tjäna 47 kronor per såld produkt.

 • -

  150 produkter

  Tjäna 57 kronor från första sålda produkten.

 • -

  200 produkter och uppåt

  Tjäna 67 kronor från första sålda produkten + 2 Ekologiska D.O.P. Olivoljor till gruppens kontaktperson.

 • -

  300 produkter

  1000 kronor i bonus till gruppen.

Säljmaterialet gör skillnad till er försäljning

När ni startar en försäljning ingår säljfoldrar, beställningslista, säljtips, reklamblad, tillgång till appen, personlig webbshop, information till kontaktperson samt varuprover. Dessutom går det att ladda ned ytterligare material från hemsidan.

Kolla i vårt säljmaterial

 

Säljsida till deltagarna

Alla får en personlig webbshop

Alla deltagare får en varsin personlig webbshop som ni kan dela till vänner, familjen, kollegor till föräldrarna och dela på sociala medier såsom Facebook och Instagram. Ett utmärkt sätt att göra sin webbshop synlig.

Kunder lägger till en beställning direkt via webbshoppen och deltagaren godkänner beställningen på Mina sidor eller i appen..

Läs mer om webbshopen

Som ett komplement till säljkatalogerna får även alla deltagare tillgång till en egen webbshop att sälja produkter med. Alla i familjen kan dela webbshoppen på sociala medier, sms, mejl och liknande till vänner, familj, släkten och kollegorna på jobbet.

När man använder sin webbshop är det lättare att nå ut till fler personer snabbare. Alla som går in på din webbshop kan enkelt lägga en beställning på produkter. Det enda deltagaren sedan behöver göra är att godkänna beställningen från kunden i appen eller på delikatesskungen.se för att säkerställa att deltagaren kan leverera produkterna.

När vi har jämfört grupper som även använder och delar sin webbshop på sociala medier, sms och mejl har vi sett att snittet på sålda produkter per deltagare är 10 stycken istället för 7 stycken. Det betyder att ni skulle kunna tjäna 4000 kr mer till gruppen om alla deltagare använder webbshoppen (om ni är 25 personer i gruppen).

deltagare säljsida

 • Louise Nelson

  ”Försäljningen gick över förväntan! Salamin gick bäst och flera kunder köpte mer än en vara.”

  Totalt sålde Brooklyn Eagels F07 347 produkter och tjänade 23.555 kr.

 • Anne-Kristine

  ”Vi är supernöjda med försäljningen! Vi sålde till grannar, släktingar och arbetsplatser.”

  Totalt sålde Munkedalsskola 419 produkter och tjänade 28.235 kr.

 • Christer Svensson

  ”Allt fungerade perfekt! DelikatessKungen gav en bra förtjänst och det var lätt att sälja.”

  Totalt sålde Tommarps Scoutkår 379 produkter och tjänade 25.635 kr.

Fördelar med DelikatessKungen

 • -

  Omtyckta delikatesser – lätta att sälja

  Med kvalitetsprodukterna salami, cheddarost, praliner, dragerad lakrits, dragerade mandlar, dragerade vingummin samt olivolja finns det godsaker för alla – det är ett enkelt sätt att nå ert mål.

 • -

  Ger mycket pengar

  Med vår höga förtjänst på upp till 67 kr per såld produkt är det enkelt att nå era drömmar. Förra året gav en genomsnittsförsäljning 14 500 kronor i vinst per grupp. Få om något annat koncept ger lika mycket pengar.

 • -

  Inga utlägg – enkelt – sedan 1992

  Över 25 000 försäljningar ger rutin & verktyg som gynnar er. Ni ligger inte ute med några pengar. Att säljgrupper återkommer år efter år är ett gott betyg på att vårt koncept fungerar väldigt bra. Enkelt, riskfritt, lönsamt och dessutom för en väldigt bra sak!

delikatesskungen app

Mina sidor för gruppen

På Mina sidor kan kontaktpersonen och deltagarna sköta allt som har med försäljningen att göra. Alla får en egen inloggning. 

 • Lägg till beställningar och kunder
 • Se hur gruppen ligger till under försäljningen
 • Dela sin personliga webbshop
 • Och mycket mer!
 • Ikon

  Säljs exklusivt av skol- & föreningslivet

  Ingen konkurrens med butiker.

 • Ikon

  Hög förtjänst

  Enkelt att tjäna mycket pengar. Ni tjänar upp till 67 kronor per produkt.

 • Ikon

  Många nöjda kunder

  Mer än 99% kan tänka sig att sälja igen.

 • Ikon

  Smidig hantering

  Sälj enkelt med appen och alla deltagare får en personlig webbshop.

 • Ikon

  Färdiga redovisningskort

  Gör det enkelt att dela ut produkterna och samla in pengarna.

 • Ikon

  Omtyckta delikatesser

  Populära delikatesser som är lätta att sälja och återkommande kunder.

 • Ikon

  Oslagbar support

  Över 25.000 försäljningar sedan 1992.

 • Ikon

  Presentförpackningar ingår

  Folk kan köpa fler att ge bort. Alla delikatesser levereras i presentförpackningar (vår utsökta olivolja levereras i en snygg glasflaska)

 • Ikon

  Riskfritt

  Ta först upp beställningar och betala efter leverans.