Gör som Veberöds AIF P01 och tjäna pengar till fotbollslaget

Tjäna pengar som Veberöds AIF P01
"Delikatesskungens produkter är lättsåld och god. Pengarna som vi tjänar till laget behöver vi till ett träningsläger som vi ska vara med på i vår"

Grupp
Veberöds AIF P01

Kontaktperson
Marie-Louise Isberg

Antal sålda produklter
525

Gruppens förtjänst
35000

Antal deltagare
19

Antal försljningar
1

Veberöds AIF är en fotbollsklubb i skånska Veberöd som ligger ett par mil öster om Malmö. Ungdomslaget P01 tänkte göra som många andra klubbar, lag och föreningar runt om i Sverige har gjort och tjäna pengar till laget. Man bestämde sig därför att för fjärde året i rad sälja Delikatesskungens produkter och på ett enkelt, roligt och effektivt sätt tjäna pengar till laget.

Här är planerna riktigt stora! De vill nämligen vara med i världens största fotbollscup för ungdomar mellan 11 och 19 år nästa år. Vi snackar givetvis om Gothia Cup i Göteborg och tack vare Delikatesskungens produkter är detta fullt möjligt. Att sälja de goda delikatesser är utan tvivel det absolut lättaste sättet att tjäna pengar till laget.

Gothia Cup är en jättestor ungdomscup i fotboll. 37 000 ungdomar och 1 600 lag kommer till Sverige och Göteborg en vecka i juli varje år för att spela i denna turnering som alltså är världens största cup i sitt slag. Lag från cirka 140 länder har sedan starten av cupen 1975 varit med och krigat om ära och seger. Gothia Cup är så stor att inte ens Göteborgs stad räcker till. Många av kranskommunerna runt om Göteborg ställer upp med spelbara planer för att hela den stora apparaten ska kunna fungera. Gothia Cup är alltså den stora och hägrande drömmen för spelarna i Veberöds AIF P01. Drömmen handlar om att få tåga in på Ullevi Arena i Göteborg när den stora och festliga invigningen sker och att få vara med och göra sitt allra yttersta under matcherna.

Delikatesskungens produkter är lättsåld och god. Pengarna som vi tjänar till laget behöver vi till ett träningsläger som vi ska vara med på i vår och så har vi som sagt var drömmar i laget om Gothia Cup”, säger Marie-Louise Isberg, som för övrigt är lagets kontaktperson i samband med försäljningen av Delikatesskungens produkter.

Veberöds AIF är en klubb som har funnits ganska länge. Klubben bildades 1929 och har cirka 450 aktiva medlemmar. Vänner, motståndare, funktionärer och publik ska bemötas precis som man själv vill bli bemött enligt föreningens fyra ledord: respekt, ärlighet, ödmjukhet och föredöme.

Veberöds AIF lyckades mycket bra med sin försäljning. Man var 19 personer som hjälptes åt att sälja delikatesser och de lyckades komma upp i smått otroliga 525 produkter och tjänade på det sättet hela 35 000 kronor. Det är mycket bra jobbat av ett gäng på 19 personer.

De flesta av lagets kunder är stamkunder. Marie-Louise tror att detta var en av grundorsakerna till deras succé.
”Vi sålde för fjärde året och det var samma kundkrets. De vet att salamin är jättegod och köper en och nästa gång så köper de två”, säger Marie-Louise.

Kunderna i Veberöd önskar dock att korvarna kunde vara lite större eftersom de tar slut så fort. Men det är det enda som Veberöds AIF:s kunder tycker är negativt, allt annat är bara bra.

Marie-Louise tycker att samarbetet med Delikatesskungen har varit mycket bra.
”Kontakten med Delikatesskungen har varit bra med beställning och leverans.”

Till sommaren hoppas vi att spelarna i Veberöds AIF P01 lyckas ta sig riktigt långt i Gothia Cup när de har nått sina drömmars mål och får spela fotboll i världens största ungdomsturnering.

Är ni också ett lag, förening eller en klubb som behöver tjäna pengar till en cup så läs hur det går till här.