Salamisallad med grillat päron och ädelost

Ingredienser

  • 3 fasta päron
  • 1 1/2 msk olivolja
  • 1 1/2 ask (200g) maché sallad/valfri sallad
  • 200 g Rockfort ost eller Kvibille ädelost
  • 200 g salami
  • flingsalt
  • svartpeppar från kvarn

Gör så här

1. Tvätta och klyfta päronet, skär bort kärnhuset och blanda klyftorna med olivolja och flingsalt.
2. Värm en grillpanna i gjutjärn och grilla päronet i rykande het panna.
3. Lägg machésalladen på ett stort serveringsfat och strö över grillat päron.
4. Skiva ädelosten i tunna skivor och strö över salladen, krydda med svartpeppar.
5. Toppa med salami.

Salamisallad med grillat päron och ädelost

DelikatessKungen
Integritetsöversikt

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra funktion och användarupplevelse, samt för interna utvärderingar. Läs mer i vår integritetspolicy.