Träningsläger om proffsen får bestämma

Tjäna pengar till föreningen

Tips på olika träningsläger

Här tipsar vi om olika träningslägeralternativ, både billiga och dyra. Antingen utgår man från platsen man vill åka till eller också sporten man utövar. En annan möjlighet är att vända sig till en arrangör som skräddarsyr ett läger enligt era önskemål och förutsättningar.

Här nedan har vi samlat ihop några alternativ på träningsläger

Olka

Olka Sportresor

Olka är ett företag i Göteborg, med kontor även i Stockholm och Malmö. De arrangerar träningsläger i bl a fotboll, simning, handboll, friidrott, ishockey och innebandy runt om i hela Europa (Sverige, Danmark, Italien, Turkiet, Portugal, Malta, Tyskland…).

Detta har man gjort framgångsrikt ända sedan 1970-talet och idag är man en av Sveriges ledande träningslägerarrangörer, som varje år hjälper över 600 lag till ett läger på en anläggning med en prisklass som passar just dem.

Escape Sport

Escape Sport

Det internationella namnet till trots ligger Escape Sport i Sandared utanför Borås. Härifrån har man sedan 1999 erbjudit träningslägerpaket till såväl Orust som Mallorca och många platser däremellan.

Just dessa båda alternativ vittnar om företagets stora variation. På Orust, på den svenska västkusten, bjuder man in fotbollslag till Gilleby för att bo och träna på den lokala klubbens anläggning. Sover gör man i sovsal på medhavda sovsäckar och liggunderlag, maten lagar man själv i köket.

På Mallorca erbjuds simläger på BEST Swim Centre insprängd mellan Europas finaste stränder och den vackra staden Colonia de Sant Jordi. Simanläggningen är i toppklass med flera landslag på gästlistan. Den startades för övrigt av två brittiska OS-simmare. Boendet sker här på 3- eller 4-stjärniga hotell.

Sports International

Sports International

Ännu ett internationellt företagsnamn hittar vi i Kungsbacka. Sports International arrangerar träningsläger i basket, innebandy, handboll, tennis, simning och fotboll, och detta i så vitt skilda länder som Sverige, England, Kroatien och Tjeckien. Vad sägs t ex om ett fotbollsläger i Kralupy strax utanför Prag, ett simläger i holländska Sittard eller ett basketläger i Höganäs?

Sports Internationals sexton erfarna medarbetare kommer helt säkert kunna ta fram ett träningslägeralternativ som tillgodoser era önskemål. Det har de gjort i snart 30 år, så de kan sin sak.

DelikatessKungen

DelikatessKungen

Enda haken med att låta proffs planera ert träningsläger är att priset riskerar att dra iväg. Därför är det dags att presentera nästa samarbetspartner, Delikatesskungen. Sedan 1992 har vi hjälpt lag, föreningar och skolklasser att förverkliga sina drömresor. Genom att sälja våra delikatesser mot provision kan ert lag tjäna pengar till lagkassan för att på så sätt få råd till träningslägret.

Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Enkelt att tjäna pengar till träningslägret

Med DelikatessKungen tjänar ni snabbt och enkelt pengar till föreningen eller laget! Dra i räknestickan för att se hur mycket ni kan tjäna. Ni säljer omtyckta och populära delikatesser med hög kvalitet.

Läs mer hur en försäljning fungerar